Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hallgatói szerződésben ez...

Hallgatói szerződésben ez reális/legális?

Figyelt kérdés
Egy olyan képzésről/cégről van szó, mely garantálja, hogy ha nem sikerül állást találnom/találniuk nekem bizonyos időn belül, akkor visszatérítik a képzés díját. Ehhez több feltételnek kell megfelelni, többek között havi x számú jelentkezést beadni és x interjún is részt kell venni és igazolni. Ha esetleg az adott hónapban kevesebb interjúra hívnak be a cégek az x helyén szereplő számnál, vagy egyáltalán nem hívnak, akkor máris buktam a garanciát (mivel azt nem tudom ugye befolyásolni, hogy hány interjúra hívnak be)? Jogilag ezt le lehet írni egy szerződésben? Ingyenes jogsegélyt már hívtam, ott nem foglalkoznak ezzel.

2020. júl. 8. 11:16
 1/4 qkker1 ***** válasza:
100%
Azt kiköthetik, hogy mennyi jelentkezést kell beadnod, de az interjúk száma nem rajtad múlik, úgyhogy szerintem nem jogos.
2020. júl. 8. 11:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval ha aláírom ezt, akkor szerinted lehet belőle később problémám?
2020. júl. 8. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Ez tuti valami Codecool meg társai:D
2020. júl. 8. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Nem fogod visszakapni a kepzes arat..
2020. júl. 9. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!