Hogyan kérelmezhetek jogszabály módosítást ?

kérvényezni sehol sem lehet, de megkeresheted az országgyűlési képviselődet, akinek jogában áll törvényt/törvénymódosítási javaslatot az ogy elé terjeszteni.
ja, és nem kerül semmibe.

Szép világ is lenne, ha családokat lehetne zaklatni olyan indokkal, hogy másé a gyerek, azonnal apaságit!! Kikészülnének az emberek, kapcsolatok romlanának meg, s ehhez elég lenne egy ember, aki unalmában vagy merő rosszindulatból hazudozna.
Kérdező, kezeltesd a nőgyűlöletedet, ezzel magadnak ártasz csak; s ne keverd a gyerek érdekét a szabadságjogok teljes megvonásával.
Jobb lesz annak a gyereknek, ha nem ismer meg téged.

"Én nem családokat akarok zaklatni !!!"
Pedig a javaslatod pont ennek engedne teret, mivel ha hatályba lépne, nem csak rád vonatkozna.
"Ha valaki a férfiak elnyomása ellen szól akkor már nő gyűlölő persze !!!"
Nem a férfiak elnyomása ellen szóltál, hanem a nőket okoltad a válásokért, őket szidtad stb. "99 százalékban ma már azért nevelkedik csonka családban rengeteg gyerek mert anyuka csalárd hazudós komolytalan illetve úgy érzi hogy meg nem élte ki magát ezért elhagyja apukát"
"Te is olyan embernek tűnsz akinek csak megszületni volt nehéz !"
Ebben nagyon tévedsz.
"Van időd okoskodni olyan témákban amihez közöd nincs mert hasonló az életben nem történt veled !"
Te írtad ki a kérdésedet a jog témakörében, én jogi szempontból válaszoltam rá. Mikor ismertél meg ennyire, hogy tudd, hasonló sem történt velem? Jogi kérdésnél egyébként is olyannak kell válaszolnia, aki a joghoz ért, nem olyannak, akivel már ugyanaz megtörtént. Gyilkossági vád esetén sem olyan ügyvédet keres az ember, akit vádoltak már gyilkossággal.
A családjogi törvényeknél az az alapvető felállás, amit írtam, családba inkább nem piszkálnak bele kívülről ilyen esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!