Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
26 múltam, a lány 17(a legális kor náluk 18), online beszélgettünk fél évig, ő mexikói és nála azt éreztem hogy ő az igazi, mert más volt mint a többi.. 3 hónap után ő akart maszturbálni videóhívásban, belementem, sőt még mondtam is neki, hogy ez nekem sok, és szerettem volna vele találkozni mikor 18 lesz és terveztük a jövőnket, most a szülei rajta kapták, hogy öhm.. videót küldtem neki, mivel kérte.. tudjátok.. a szülei megtalálták, most arra kényszerítették hogy tiltson le és felejtsen el. A teledonjához hozzáadták az ujjlenyomatukat és valószínű hogy karantén alatt nézni is fogják.. szóval a lány úgy gondolta hogy nem tudunk tovább beszélni.. és a szülei be akarnak pererelni miatta.. lehet ebből bajom? A szülei túlreagálják? Mondjuk most lett 17 a héten, a videó kb 3 hónapos, és az egész az miatt van, hogy nem törölte ki.. amúgy a viccet félretéve nehezen ismerkedem és eléggé visszafogott vagyok és nem küldök csak úgy képet vagy videót.. tényleg megbíztam benne.. és ő is szeretett..2020. jún. 23. 08:51
31/32 anonim válasza:
De mondtad, hogy a lány magától akart ilyet csinálni. Felnőtt létedre azt kellett volna mondanod: Hogy ne tedd, mert a neten nem szabad! Kitudja, hogy ki látja még rajtad kivűl és ki használja fel azt. Plusz alapból a törvény sem engedni. Te felnőtt vagy. Tudsz gondolkozni és helyesen eljárni ...
32/32 anonim válasza:
Ha Mexikóban a szülei feljelentést tesznek, abból nem hiszem, hogy nagy bajod lesz. A mexikói rendőrség szerintem nem fog ez ügyben nyomozni, amikor rájönnek, hogy te egy másik földrészen lévő országban tartózkodol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!