Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lejárt személyi?

Lejárt személyi?

Figyelt kérdés

Sajnos lejárt pár napja a személyeim, tudom még van 15 napom, de a környező és a saját városomba az első szabad időpont júli közepe..mit tudok ilyenkor csinálni?

Érvényes jogosítványom van , de júli 11én megyek külfödre amihez kelleni fog a szig.

Online esetleg nem tudok újat igényelni? Vagy próbálkozni kell két időpontos közé befurakodni?

Köszi :(

2020. jún. 16. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Én olyasmit olvastam pár hónapja hogy amíg ez a különleges jogrend vagy micsoda érvényben van a vírus miatt (és ugye emiatt korlátozottan vagy egyáltalán nincsenek nyitva az okmányirodák, hivatalok), addig az olyan dolgok mint lejárt személyik, jogsik és társai érvényesek maradnak továbbra is (talán fél évre), nem fognak megbüntetni érte vagy visszautasítani bármit amihez kell.

Asszem ebben is írtak róla: [link]

2020. jún. 16. 00:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérj útlevelet
2020. jún. 16. 00:44
 3/5 anonim ***** válasza:
1, külföldre nem tud vele menni
2020. jún. 16. 00:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Most is fogadnak időpont nélkül, csak ki kell várnod, hogy legyen üresedés a sok időpontos között. (Pl. valaki nem ment el az időpontjára, vagy hamarabb végeztek.)
2020. jún. 16. 00:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy keresel közeli helyeket, ahol esetleg van előbb időpont (bár kötve hiszem, nyaralás előtt mindig nagyon nagy a tumultus, érdemes ilyenkor már jóval a lejárat előtt felkészülni erre), illetve valóban rászánhatsz egy napot és beülhetsz és kivárhatod a sorod.
2020. jún. 16. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!