Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem engedélyezik Magyaro...

Miért nem engedélyezik Magyarországon az előre szerelt gumilövedékes pisztolyokat?

Figyelt kérdés

A Keserű művek gyártott valamennyi PA63-ast előre szerelt gumilövedékessé átalakitották őket.Persze azt nem vették figyelembe, hogy éppen a tárkapacitása a PA63-asnak túl kicsi és a kalibere is csak 9mm kaliberű ami szintén túl kicsi

Én ha gyártanék gumilövedékes fegyvert akkor a régen még a 90--es években legyártott FÉG 45ACP elnevezésű pisztolyokat alakitanám át előre szerelt gumis verzióra,azzal azért már hatékonyabban meg tudná magát védeni az ember

De ezek a magyar négylövetű tömködős szétszedős revolverek meg ezek a kétlövetű vadászpuskák hát komolyan nevetségesek

Az meg pláne egy röhej, hogy ma Magyarországon az előre szerelt gumilövedékes Keserű PA63-hoz éles fegyvervizsga szükséges

Minek éles fegyvervizsga egy gumilövedékes pisztolyhoz?

Minden körülöttünk levő országban a civilek vásárolhatnak előre szerelt gumilövedékes pisztolyokat szabadon csak mi magyarok nem csak engedélyel

Komolyan ebben az országban az ember még meg sem védheti magát

#önvédelem #gumilövedékes pisztoly #előre szerelt gumilövedékes pisztoly #45ACP
2020. jún. 14. 15:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

10-es tinédzserként jártam lövészklubban tag voltam puskával lőttem célba és 13 éve van éles lőfegyverre vizsgám emellett személy és vagyonőr vagyok szintén 13 éve

Szóval valamicskét azért értek a fegyverek szisztémájához és működéséhez és az elháritáshoz XD

2020. jún. 14. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!