Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyet lehet a panelba?

Ilyet lehet a panelba?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy gáz-riasztó fegyvert, és a kérdésem az lenne hogy panel lakásba lehet e gyakorolni? Nagyon paranoiás vagyok és szeretnék egyet ide fentre a panelba, de nem tudom hogy hívnának e rendőrt, annak nem örülnék

#panellakás #gázpisztoly #Riasztó fegyverek
2020. jún. 5. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Magánterületen szabadon használható, DE lakáson belül nem ajánlóm használni, csak szárazon gyakorolj vele.
2020. jún. 7. 22:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Pont nemrég állítottak elő valakit mert az erkélyen ellőtt egy pár riasztópatront. Azt hiszem garázdaság miatt indítanak ellene eljárást. Egyébként egy riasztópatronnak olyan hangereje van, mint egy igazinak (talán még nagyobb). Nekem 5 percig csengett a fülem, miután zárt térben elsütöttem egyszer fülvédő nélkül. Szóval panelban semmiképpen nem ajánlott lőni, mert halálra rémiszted a szomszédokat vele, aztán meg jönnek a zsaruk és visznek. Töltetlenül viszont csak forgótáras pisztolynak lehet huzogatni a ravaszát, öntöltős stukker esetén hamar tönkremegy az ütőszeg rugója, ha üresen huzogatod a ravaszt. Menj el lőtérre vagy valahová jó messzire valami erdőségbe, ahol nem jár senki, ha próbálgatni akarod (szilveszterkor lövöldözhetsz az ablakból/erkélyról is).
2020. jún. 10. 15:12
 13/13 árokpart ***** válasza:
100%
8:50 Gáz és riasztó pisztolyokkal kapcsolatos bármilyen passzív magatartás esetén pl. szállítás, tartás, de akár engedély nélküli viselés esetén sincsen bűncselekményi kategória mivel nem fegyverről beszélünk.
2020. jún. 14. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!