Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tényleg van ilyen törvény...

Tényleg van ilyen törvény vagy valami az internetről?

Figyelt kérdés

Valahol mondták, hogy létezik vagy fog létezni valamilyen törvény vagy akármi, aminek a lényege, hogy akármi miatt kikapcsolhatják az internetet 90 napra.

Ez most igaz?

Ha igaz, akkor mi alapján?

(Próbáltam utánajárni, de nem találtam választ a kérdésemre.)

2020. máj. 21. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem igaz. Ne higgy a baloldali álhírgyárnak, hanem nézz magad után, hogy pontosan mit tartalmaz a jogszabály, amit elfogadtak.
2020. máj. 21. 21:30
 2/9 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
100%

Önmagában igaz, de az ördög mindig a részletekben rejlik. Arról van szó, hogy eddig bírósági végzés kellett ahhoz, hogy lekapcsoljanak veszélyes vagy illegális oldalakat. Mostantól nem kell, ami azért jó, mert gyorsítja az eljárást.

Az esetleges veszélye, hogy szokás szerint pongyolán fogalmazták a törvényt (talán szándékosan), azaz nincs pontosan meghatározva hogy mit jelent a "veszélyes" kifejezés, innentől kezdve pedig a hatóságon múlik, hogy mit tekint annak.

2020. máj. 21. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:

A teljes net lekapcsolása Magyarországon?

Ezt senki nem merné megtenni.

2020. máj. 21. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Egy ideje már VPN - t használok, mivel úgy érzem, hogy mivel mertem venni fáradtságot a véleménynyilvánításra, figyelnek. Ez akkor kezdődött, mikor egy rendőri túlkapásról készült, terjedő videót osztottam meg Facebookon, másnap már tiltva is lettem. Csináltam másik fiókot, instant tiltottak.

Ha akarom a fiókomat, a személyigazolványomat, illetve magamról egy videót/képet kell bizonyítékképpen felmutatnom a Facebooknak. Egyre jobban aggaszt, hogy az egykori Facebook mára már semmis lett, olyan, mintha Hitler reinkarnálódott volna Mark Zuckerbergben.

2020. máj. 21. 21:51
 5/9 tgt ***** válasza:
100%
Tehát ha valamelyik hírportál olyat ír, amit Orbán Viktor veszélyesnek tart, akkor bírósági végzés nélkül lekapcsolhatják azt a hírportált. De az a lényeg, hogy demokrácia van.
2020. máj. 21. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:

"Demokrácia van". :D:D

"Illiberális értékeket képviselek".

Ahhoz elsősorban liberálisnak kéne lenni, hogy demokratikus ország legyünk. Fasiszták játékvölgye ez az ország, de nem sokáig.

2020. máj. 21. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
... olyan mint amikor a rendorok berobbanak egy illegalis buliba es "a bulinak vege, mindenki menjen haza!" es a helyet bezarjak 180 napra.
2020. máj. 21. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:

En kb 2 hétig el tudom képzelni h megteszik es akkor felszerelik a G 12 a hatterben...meg a többi!

Amugy meg jó is lenne a nepeknek ha kicsit levalnanak a netrol,igyis agyon vannak manipulalva.

2020. máj. 22. 00:38
 9/9 anonim ***** válasza:

A 8 - as válaszadónak üzenem:

Nem az internet manipulál, hanem a tévé, de legfőképpen a média!

Az internet csak hülyéket nevel az emberekből, mert sok beteg embernek is ad jogot hozzáférni, a média pedig a sok g3cigyöngyöt nyeleti a néppel, legfőképpen a televízión keresztül!

2020. máj. 28. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!