Tényleg van ilyen törvény vagy valami az internetről?
Valahol mondták, hogy létezik vagy fog létezni valamilyen törvény vagy akármi, aminek a lényege, hogy akármi miatt kikapcsolhatják az internetet 90 napra.
Ez most igaz?
Ha igaz, akkor mi alapján?
(Próbáltam utánajárni, de nem találtam választ a kérdésemre.)
Önmagában igaz, de az ördög mindig a részletekben rejlik. Arról van szó, hogy eddig bírósági végzés kellett ahhoz, hogy lekapcsoljanak veszélyes vagy illegális oldalakat. Mostantól nem kell, ami azért jó, mert gyorsítja az eljárást.
Az esetleges veszélye, hogy szokás szerint pongyolán fogalmazták a törvényt (talán szándékosan), azaz nincs pontosan meghatározva hogy mit jelent a "veszélyes" kifejezés, innentől kezdve pedig a hatóságon múlik, hogy mit tekint annak.
A teljes net lekapcsolása Magyarországon?
Ezt senki nem merné megtenni.
Egy ideje már VPN - t használok, mivel úgy érzem, hogy mivel mertem venni fáradtságot a véleménynyilvánításra, figyelnek. Ez akkor kezdődött, mikor egy rendőri túlkapásról készült, terjedő videót osztottam meg Facebookon, másnap már tiltva is lettem. Csináltam másik fiókot, instant tiltottak.
Ha akarom a fiókomat, a személyigazolványomat, illetve magamról egy videót/képet kell bizonyítékképpen felmutatnom a Facebooknak. Egyre jobban aggaszt, hogy az egykori Facebook mára már semmis lett, olyan, mintha Hitler reinkarnálódott volna Mark Zuckerbergben.
"Demokrácia van". :D:D
"Illiberális értékeket képviselek".
Ahhoz elsősorban liberálisnak kéne lenni, hogy demokratikus ország legyünk. Fasiszták játékvölgye ez az ország, de nem sokáig.
En kb 2 hétig el tudom képzelni h megteszik es akkor felszerelik a G 12 a hatterben...meg a többi!
Amugy meg jó is lenne a nepeknek ha kicsit levalnanak a netrol,igyis agyon vannak manipulalva.
A 8 - as válaszadónak üzenem:
Nem az internet manipulál, hanem a tévé, de legfőképpen a média!
Az internet csak hülyéket nevel az emberekből, mert sok beteg embernek is ad jogot hozzáférni, a média pedig a sok g3cigyöngyöt nyeleti a néppel, legfőképpen a televízión keresztül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!