Mi történik akkor ha olyannal gyanúsítanak ami meg sem történt?
Beidéztek a rendőrségre hogy én megrugdostam 2 ismerősömmel egy autót.
A 2 ismerősöm közül 1 így is tett, viszont én és a másik nem.
Ilyenkor mégis mit csinál a rendőrség?
Ő nem tudja bizonyítani hogy én ezt tettem, de én se tudom bizonyítani hogy nem tettem
Szóval:hárman vagytok, egy elkövető, két tanú - már kész is a bizonyítás.
Amúgy mindhárman megérdemelnétek egy jó nagy ....., igen te is mert hagytad és mert ilyen barátaid vannak.
*Olyannal gyanusítanak amit nem te tettél...
Mivel magyarországon nincs feljelentési kötelezetség, és te elhatárolódtál a haverod viselkedésétől, (azaz nem ordítoztál, hogy AZAZ ADJÁL NEKI TE MOCSOK ÁLLAT), tehát felbújtó sem voltál, abban esetben, akkor ártatlan vagy, és amíg nem bizonyítják a bűnösséged, véd az ártatlanság vélelme.
Én fogtam vissza azt aki megrúgta az autót.
Ilyenkor mivan?
Ahogy elnézem páran úgy értelmezik, hogy csak úgy ok nélkül megrugdosta az autót. :D
Hát ebben az esetben ezt mondd el és nem lesz belőle baj, mivel nem te rugdostad meg.
Egyébként miért rugdosta meg a kocsit? Mert a "részeg voltam" nem kifogás, mégcsak nem is enyhítő körülmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!