Postán a feladott csomagomat felbontották, mit lehet tenni?
Gondolom mostanival is ez van, amit pár napja adtam fel. De a múltkorit feltépték, ugye reggel kilenckor adtam fel, délután háromkor viszik el! Meg gondolom akkor a többit is. Falusi posta! Azzal röhögtek, nyerítettek most, jó ogy "bugyit adtam el, az a hülye, aki ezert ennyit fizet", egyébként bikini volt, de nem baj, nem is hordtam soha, de mi a fene közük van hozzá??
Szerintem a mostanit is feltéptek, nem-e abban is "bugyi" van. Posta vezetője ugyanúgy benne van, sőt bátorítja is a tevékenységet!
1000 fős falu! Azon pletykálkodnak, hogy kinek mi jött, honnan, mit adott fel! Képesek feltépni, nem vicc a levelet, aztán kicsit vosszanyomkpdják, de azzal se fáradnak, hogy celluxot, vagy valamit nyomnak rá... Megcsinálták sima küldeménnyel is, illetve nekem az egyetemről érkezett hivatalos tértivevényes levelemmel is! Aztán na cigizzünk, meg pletyizzünk...
Pont ezért volt postafiókom, mert rendőrségről érkeztek leveleim, meg egyetemről, mert nem tudtam elkerülni a postai utat.
Nem a postás csinálja, hanem a bent a hivatalban az a 2-3 ember, plusz a posta vezetője...
Egyszerűen undorító! Azt hiszik senki nem mer feljelentést tenni, vagy falun nem mer szólni, mert kikészítik!
Most jön valakinek rendőrségről levele, feltépik, aztán arról pletykál a falu, ez bűncselekmény!
Mi jogon tépik fel vagy nézik meg mi van a borítékban, ami mellesleg légbuborékos volt, nem átlátszó... Meg hogy én mennyiért adtam el azt a "bugyit"...
Egyik sem, te meg még a szarba is belekötsz! Nem adtam ki másnak magam, utólag oda kellett volna írnom, hogy kérdező vagyok. Mióta megváltpzott az oldal, nwm tudok abba belépni... Rettentő irritáló ez az egész frissítés...
Másrészt nem adtam ki magam másnak, nem tudsz másba belekötni, mint hogy 1000 fős településen hogyan posta? 🤣🤣🤣 Van a 200 fősben is, megnyugodhatsz! A posta az egész országlt lefedi, nem csomagautomata....
Vegyél mély levegőt, és próbálj lehiggadni, jó?
Nem kötöttem bele semmibe sem most, sem korábban. Leírtam az észrevételeimet, véleményemet. Azt is odaírtam, hogy nem állítom, hogy nem lehet ilyen posta, csak épp furcsa. De attól még lehet.
Azóta is ezen pörögsz.
Úgy látom, valójában semmire nincs bizonyítékod, csak feltételezel, de neked semmi nem jó, mindenen felkapod a vizet.
Ha nem azt a választ kapod, amit vártál, akkor hisztizel.
Ez egy ilyen műfaj, próbáld elfogadni, akkor írj ki kérdést, ha más véleményére nem ugrasz egyből...
Te ritka hülye vagy... Neked kellene lenyugodnod!
Felőlem ne hidd el, nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!