Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megrendelt terméket, amit még...

Megrendelt terméket, amit még nem szállítottak ki visszamondhatom-e?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hetekkel ezelőt rendeltem egy laptotpot munkára, de a kérdéses webshop még mindig nem szállította ki mondván még neki sem érkezett meg. Ok. De munkára kell meg amúgy is, meddig várjak még, mert ez így abszurd! Ráadásul ha ezt már az elején közli, hogy bocs nincs raktáron kitudja mikor lesz, akkor máshol rendelem meg. De ezt a tényt sem közölte pedig illett volna! Azt tudom hogy a fogyasztót elállási jog illeti a termék készhez vételét követően, de mi van ilyenkor. Ráadásul céges rendelés volt és találtam egy olyat, hogy céges rendelés esetén nincs elállás. De lehet hülyeség. Valaki tud mondani valami okosat! Köszi!

2020. máj. 8. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mit takar a hetekkel ezelőtt? 30 nap után indoklás nélkül visszamondhatod a legtöbb helyen, de ezt a szerzödési feltételeknek is tartalmaznia illene.
2020. máj. 8. 11:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi az infót! Közben sikerült rábukkannom. Belinkelem, hátha kell valakinek.

[link]

2020. máj. 8. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!