Van itt olyan aki volt már börtönben, politikai okok miatt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt tiltott önkényulrami jelképekre, be nem jelentett tűntetésre, antiszemitizmusra, dúrvább esetekben állam elleni lázításra vagy állam/kormány elleni provokációra, tűntetésen kormány ellen szónoklásra. Van itt ilyen, aki a rendszerváltás után volt vagy valamelyik ismerőse volt?2020. máj. 2. 21:19
1/8 A kérdező kommentje:
Akár itt, akár külföldön.
2020. máj. 2. 21:25
2/8 anonim válasza:
Amiket itt felsoroltál azok egy része egyáltalán nem is bűncselekmény, másik részükért meg börtönbüntetést a lehető legritkább esetben adnak. Javaslom tanulmányozd még egy kicsit a BTK-t, biztosan jobb, mint az összeesküvés elméletek.
3/8 anonim válasza:
A 2006-os dolgok miatt voltam egy jó darabig előzetesben, az számít?
4/8 A kérdező kommentje:
És aki a FIDESZ-kormány alatt??
2020. máj. 2. 22:02
5/8 anonim válasza:
Én azt mondtam hogy fúj óbán, és most a pincében kínoznak, megcsonkítottak, megvertek, halálra ítéltek. Ha ezt túlélem csak a liberálisokra fogok szavazni.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem a libsik a legnépszerűbb ellenzéki pártiak, a legnépszerűbb a DK, utána a Momentum, majd az MSZP és a Jobbik.
2020. máj. 3. 00:39
7/8 anonim válasza:
2 napot voltam 2018 decemberében őrizetben.
8/8 A kérdező kommentje:
Mi tettél?
2020. máj. 16. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!