Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van itt olyan aki volt már...

Van itt olyan aki volt már börtönben, politikai okok miatt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt tiltott önkényulrami jelképekre, be nem jelentett tűntetésre, antiszemitizmusra, dúrvább esetekben állam elleni lázításra vagy állam/kormány elleni provokációra, tűntetésen kormány ellen szónoklásra. Van itt ilyen, aki a rendszerváltás után volt vagy valamelyik ismerőse volt?

2020. máj. 2. 21:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Akár itt, akár külföldön.
2020. máj. 2. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amiket itt felsoroltál azok egy része egyáltalán nem is bűncselekmény, másik részükért meg börtönbüntetést a lehető legritkább esetben adnak. Javaslom tanulmányozd még egy kicsit a BTK-t, biztosan jobb, mint az összeesküvés elméletek.
2020. máj. 2. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
A 2006-os dolgok miatt voltam egy jó darabig előzetesben, az számít?
2020. máj. 2. 21:33
 4/8 A kérdező kommentje:
És aki a FIDESZ-kormány alatt??
2020. máj. 2. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
Én azt mondtam hogy fúj óbán, és most a pincében kínoznak, megcsonkítottak, megvertek, halálra ítéltek. Ha ezt túlélem csak a liberálisokra fogok szavazni.
2020. máj. 3. 00:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem a libsik a legnépszerűbb ellenzéki pártiak, a legnépszerűbb a DK, utána a Momentum, majd az MSZP és a Jobbik.
2020. máj. 3. 00:39
 7/8 anonim válasza:
2 napot voltam 2018 decemberében őrizetben.
2020. máj. 16. 18:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Mi tettél?
2020. máj. 16. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!