Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Orbán : október, november...

Orbán : október, november környékén újabb hullámra számíthatunk. Megint bezárhatják az iskolákat?

Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 19:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

Azért remélem vannak olyan jók történelemből, hogy tudják azt, hogy az ilyen szituációkból törnek fel olyan dolgok amik számukra nem feltétlenül jók.

2020. máj. 1. 20:32
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem egyszer feszítették már túl a húrt a történelem során. Az 1929-es gazdasági világválságnak egyenes következménye volt Hitler hatalomra jutása és a holokauszt. Most is benne van a pakliban egy ehhez hasonló fordulat.
2020. máj. 1. 20:35
 13/23 anonim ***** válasza:
Jól rájuk ("vezetök")- re ijesztettek az elején,most meg mér a who nak is volt ilyan kijelentése,hogy a svéd modell jo
2020. máj. 1. 21:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Így utólag!

Persze utolag Én is megmondhatom a lottószámokat

2020. máj. 1. 21:25
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Járványhelyzettől így jutunk el a zsidó háttérhatalomig, nagyon durva itt pár agyament gondolkodása.
2020. máj. 1. 22:03
 16/23 anonim ***** válasza:
66%

Az szerintem is túlzás, de a naiv "háááát az ajanyosz kojmányok éjtünk teszik amit tesznek" bégetés sem különb. Felesleges az a hisztériázás és felfújás amit művelnek, nem egy vállalkozás fog bedőlni, persze az le van szarva, a nagyhalak megint túlélik.

2020. máj. 1. 22:06
 17/23 anonim ***** válasza:
12%

Azt próbálja meg, beépítem a fejét a falba. A hülyesége miatt így is fizethetek 2-szer 500 ezres tandíjat, mert nem olyan szakon vagyok, ami hómofiszban végezhető (terep, labor stb.), így csúszom két félévet. Kivágtak egyik napról a másikra a kollégiumból le a semmi közepére, kimenni ne menjünk, de itt amúgy sincs hova, a diákmunkának is annyi, meg a kötelező szakmai gyakorlatnak, nyelvvizsgára se mehettem idén, pedig májusra volt tervezve, az egész tavaszt és nyarat egy vidéki szobában tölthetem a fene nagy felhajtása miatt. És még meg is hízom, mert nincs lehetőség mozogni rendesen, ahogy eddig, az a kevés kalória is rajtam marad. De közben hallgathatom, ahogy a szomszéd bontja szét házát, a másik oldalon meg 5 ovis gyerek visít reggeltől estig. Én teszek a vírusra, maszkot se veszek fel, elegem van ebből az egészből már. Pár idősotthonban vannak a betegek, ezért lezárni az egész országot? Vicc, ami itt megy.

/Egy enyhébb (aspergeres) autista 25 éves lány, aki már az öngyilkosságon gondolkodik, mert a pszichés állapota ezt nem tudja befogadni És nem is akarja, mert az amúgy is hátrányos életét meg jobban tönkreteszik./

2020. máj. 2. 04:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Az elet ujra beindul hamarosan.Orbannak ez a bejelentese csak arra szolgal,hogy kezdi csepegtetni a fejekbe,miert kell majd a jarvany elmultaval megis fenntartani a rendkivuli allapotot,miert kell a katonakat tovabbra is az utcan es az intezmenyekben tartani stb stb.Hat persze hogy azert,mert ujra jon a jarvany,addig meg felesleges megszuntetni ezeket a rendelkezeseket.Az osz utan meg tel jon,megint jarvany...
2020. máj. 2. 09:38
 19/23 anonim ***** válasza:
66%

Na, végre valaki leírja és érti mi is megy itt. Sok erőt hozzá, én is eljátszottam már a "befejezés" gondolatával, ha mától örökké ezek az idióta "rendkívüli állapotok" lesznek. Mentálisan nekem is van problémám, csak más (mániás depresszió), így egyre elviselhetetlenebbnek érzem az ilyen idióta dolgokat, mint az egymilliárd szabály, állandó maszkozás (baromi jó lesz majd nyáron az egymillió fokban így járkálni, csurom-vizes maszkokban az izzadtságtól). Ráadásul olyan érzésem van, ami ugyan nem a "nagy háttérhatalmas" rinya, de az biztos, hogy a különböző vezetőknek jó az ami most van. Gazdaságilag nem, de a totális kontroll ötletével régóta szemezgetnek, és ez kezd most kialakulni. (És nem csak a "gaz Magyarországon", hanem mindenhol máshol is.)

2020. máj. 2. 11:56
 20/23 anonim ***** válasza:
63%
#19 Sajnos ez is benne van a pakliban. Eddig is folyamatosan épült a diktatúra a világ nyugati felén, és lehet, hogy most akarnak igazán bekeményíteni. Egy dologban lehetünk biztosak: hogy folyamatosan hazudnak nekünk a koronavírusról.
2020. máj. 2. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!