Most mégis mi vonatkozik a vidéki vendéglátó egységekre május 4től?
Jó anyám, miért e világra szültél? Miért kell nekem ezt elszenvednem?
Egy öt éves gyermek, ha rávesszük, figyeljen, megérti.
A vendéglátó egységek kerthelyiségei nyithatnak ki, betartva egyéb elővigyázatossági intézkedéseket. Tehát az asztalok kellő távolságban, nem összezsúfolva. Augusztus 15-ig van így, és július végén fogják felülvizsgálni, hogy további engedmény vagy szigorítás legyen (attól függ, mennyire tartja be a nép az intézkedéseket).
Olyan összejövetel nem rendezhető, ahol 500 főnél több ember lenne, zsúfoltan lennének és zárt helyen van. Azaz ha kellően nagy, akkor mondjuk egy 400 fős kerthelyiség működhet. Egy réten lehet összejövetelt tartani.
Istenem, mit nem lehetett érteni ezen?
Kedves harmadik válaszoló, őszintén sajnálom, hogy így felzaklatott, hogy egy Q&A oldalon feltettem egy számomra fontos kérdést.
Ha ilyen tájékozott vagy, bizonyára tisztában vagy a legfrissebb hírekkel, melyekben kimondták, hogy aug 15-ig semmilyen méretű rendezvény nem tartható. Ezért kérdeztem, hogy melyik törvény írja felül a másikat : a kerthelyiségek kinyitására, vagy a rendezvények teljes tiltására vonatkozó.
De köszönöm a választ, ment az UP jel.
Benne van az 500-fős kitétel.
Amúgy értsd már meg: ha random emberek leülnek egy teraszra, az attól még NEM rendezvény.
Most tényleg össze akarod hasonlítani a tegnap délutáni és a tegnap késő esti FRISS módosításokat egymással? Komolyan nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!