Ezt most nem értem, a fickónak miért kellett volna engedély a riasztópisztolyra, ha egyszer otthon volt?
Ez a magyarországi gennymédia újabb hazugsága.
Ha éjjel egy kocsi landolna a kertemben egy rakás cigánnyal akkor én is minimum 2-3 gumissal mennék ki.
Itt gondolom lett a szokásos "előzetes szóváltást követően" majd a sértettet (drogos cigány jogsi nélkül lopott kocsival) gáz riasztó fegyverrel megfenyegette.
Ha a pasinak van ügyvédre pénze én még a BRFK-t is beperelném.
#2: "viselési engedélye nem volt"
De otthon volt, ott nem kell tudtommal!
Egyszerű.
A rendőrnek így van egy "fegyveres fogása". Ami jól hangzik a médiában és jól néz ki a jelentésben.
Aztán ha hülye az ügyész, ÉS nincs jó ügyvédje a pasinak, akkor a bíró is könnyen beszopja, és máris garantált a börike.
Voltam olyan tárgyaláson, ahol az ügyvéd világosította fel a bírót, hogy a gázpisztolyra nem kell viselési a saját telken.
#8-as, de akkor is bajba kerülsz.
A gáz riasztót nem mutogatjuk, ha szükséges a használat, ARCra minimum 2,de inkább 4 lövést adunk le, majd angolosan távozunk. A hatóságot inkább ne értesítsük, mert 90%-ban ellenünk fognak eljárást indítani. Sajnos a gyakorlat ezt hozta és ezt mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!