UPC szerződés átírása más nevére, de ő egyszercsak nem fizet tovább. Abból nekem lehet bajom?
Kifejtve:
Régi albérletem címére bérlő saját szerződést hoz, sajátomat nem tudom a mostani címemre átvinni, mert 1 szerződés/1 lakcím. A most élő szerződésem feleslegessé vált. A kötbér 55k lenne, míg a fennmaradó 5 hónap 28k. Ha keresek egy vállalkozó kedvű illetőt aki hozzájárul az átíráshoz (akár a telefonos hozzájárulás miatt megadom a saját számomat), és
1.: utalással ugyanúgy fizetem a havi díjat (helyette), mint eddig, még így is kevesebbet vesztek a dologgal.
2. rábízom a fizetést az illetőre, de ő egyszer csak megfeledkezik a fizetésről.
Ezen esetek vmelyikében lehet nekem bármilyen kellemetlenségem ebből? Ha ő a velem megbeszéltek ellenére nem fizet, azért terhel-e engem felelősség?
nem, ebből nem lehet
viszont nem találsz ilyen palimadarat, ha meg mégis képes ilyenre, jó eséllyel már eljátszott hasonlót, így egy nagyobb összegű előleg nélkül nem fogják átírni a nevére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!