Mit mondjunk a rendornek polgarornek ha megallit a balatonon es pesti a csalad? Van egy ismeros nyaraloja ha oda megyunk dolgozni azt elfogadja?
A polgárőr szinte mindenkit ismer. Dolgozni hogy mész oda? Feketén? Szerződéssel? Ajjajj... Csak segíteni? Nem kötelező, főleg nem hétvégén, lehet menni hazafelé. Esetleg a polgárőr elkísér. Szerinted?
Szóval hagyjuk ezt. Menjetek úgy, hogy legyen nálatok della, ha fejenként 50 ezerre megvágnak, ki tudd csengetni.
Menjetek ki a Margitszigetre! 😈 Az is csak annyira van lezárva, mint a Balaton.
én meg azt gondolom a Balatonra jutásról, hogy mivel alig használják a tömegközlekedést (még nem ültem buszra/vonatra a hiszti óta, viszont már láttam járatot kívülről, amin Σ=2 utas volt), ezért úgy kéne Balcsizni, hogy mondjuk Szfvár vasútáll-ig elég elvinni a kocsit, és akkor (akár még a „kívülről érkezést korlátozzák” dolog alatt/ellenére is) lehet, hogy azt viszont már nem nézik, hogy a vonatról ki száll le xD (ha néznék is, maga a vonat akkor is átmenne rajta, kötött pálya, stb. okokból)
Szóval a balatoni településnek az állomására kell jutni a járműről, és az állomásról már csak gyalog az utcára. Úgyis kevés a többi utas, most tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!