Az mennyire elfogadható, hogy egy maszek orvos dugja a betegét?
Figyelt kérdés
Mert állami orvosok esetében ilyet elvileg nem lehet csinálni, de ha maszek, akkor azt csinál, amit akar, nem?2020. ápr. 12. 17:36
1/15 anonim válasza:
40 évesen itt keresed a kérdésre a választ? Ajaj.
2/15 anonim válasza:
Itt nem arról van szó, hogy mi van megtiltva és mi nem, hanem arról, hogy az orvosi etikával (a kezelés ideje alatt mindenképpen) szerintem ez teljességgel összeegyeztethetetlen.
3/15 anonim válasza:
Állami orvossal is összejártam régen dugni. A rendelőjébe. Volt családja. Soha nem tudta meg senki. Titokban kell tartani és az ember azzal dug, akivel akar.
4/15 A kérdező kommentje:
#2: De a nőnek a kezeléseket is ingyen biztosítja. Úgy már etikus, nem?
2020. ápr. 12. 17:45
5/15 anonim válasza:
Kérdezd meg erről az Orvosi Kamarát, légy szíves. Kíváncsian várom, hogy mit válaszolnak neked.
6/15 anonim válasza:
normális ügymenet, minden vonalon. Nyilván nem dicsekszenek vele
7/15 anonim válasza:
"normális ügymenet, minden vonalon."
Attól, hogy (sajnos) gyakran előfordulHAT, még messze nem normális.
8/15 anonim válasza:
Nem tud valaki olyan plasztikai sebészt, aki szexért cserébe ingyen dolgozik?
9/15 anonim válasza:
Én ennél durvább sztorit is tudok: van egy 40F nevű kérdező/válaszoló, aki mindig baromságokat beszél.
10/15 anonim válasza:
amikor ilyenről hallasz nyugodtan jelentsd és várd, hogy mi történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!