Hogyan úszhatom meg ennek a 700 ezer Ft-nak a kifizetését? Meg lehet állapodni kisebb összegröl az intézménnyel?
Szülötartásból jött össze, öregek otthona ügyvédje írogat. 2017 óta jönnek, hogy fizessek.
2020-ra vállaltam a fizetést, az elözöeket szeretném megúszni.
Fizetésem kb. 40%-a gyerektartás+ házastársi tartás, a házassaágom is részben erre ment rá.
Fizetésem alapján ki tudtam volna fizetni, de akkor nem tudok fizetni magán nyugdíjpénztárat. ( nem akarok èn is ilyen terhet róni a gyermekemre)
Nem utolsó sorban nárcisztikus szülömmel nem tartom a kapcsolatot, az otthonba 50 (!) évesen ment be öbszántábòl, eltitkolva az elötte eladott ingatlanból származó vagyonát.
Van esély rá, hogy beérik kisebb összeggel?
Mivel tartásdíj, erre is érvenyes, hogy fél évig lehet kérni visszamenöleg?
Kérdező, nem értelek. Nem az első kérdésed a témában, itt rinyálsz folyamatosan, de sem ügyvédhez, sem bírósági panasznapra nem mentél még el.
A ptkban szerepel, hogy a bíróság kötelezhet tartásra, ezt nem lehet úgy értelmezni, hogy egy random idősotthon, mindenféle szerződés nélkül elkezdhet neked számlázni
Van ugyvedem. Lehet, h le kene cserelnem?
Kb en adom neki a tippeket, de kifogytam. Ezert erdeklodom itt. Erre valo az oldal, ha jol tudom.
És mégis mit mondott az ügyvéded????
Hogy fizess egy nem létező bírósági ítélet és egy nem létező szerződésre????
Kizárt
Teljesen ram bizza.
Ezert erdeklodom a lehetosegeim felol.
Mit bíz rád? Hogy egy jogalap nélküli követelést fizetsz-e?
Keress egy normális ügyvédet!
Vagy legalább a jogiforum.hura írd ki ezt a szart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!