Tudomásomra jutott, hogy egy pénzes ürge csalja a feleségét. Ha megpróbálnék leakasztani róla egy kis pénzt, az bűncselekmény lenne?
#8, #10-nek: (kérdezőnek)
Már az a tény is hogy itt kérdeztél, azt mutatja hogy fogalmad sincs róla!
Olyasmihez pedig nem lehet érzéked, amit nem is ismersz!
Igen komoly bűnözői múlttal rendelkezem, és jóindulatból próbálom elvenni a kedved. Ha te bele próbálsz fogni valamilyen bűncselekménybe, 98% esélyt adok arra hogy elkapnak, 1%-ot annak hogy sikerül, de a te esetedben 1% esélyt arra is látok hogy te legyél az év legostobább bűnözője!
#12 vagyok:
Maximum bolti lopást hinnék el neked, de azt is csak fenntartással!
Hiányzik belőled az ehhez szükséges logikai készség.
Most nem azért de ha ebből akarsz meggazdagodni akkor akár lehet legálisan is csinálni.
Készítsz pár képet, szerzel bizonyítékot és felajánlod az asszonynak a képeket. Ő szégyenből is vagy épp bizonyítékképp is megveheti tőled. (aztán ha válásra használja az is valami ha meg csak azért hogy a férje orra alá dörgölje az is jó neked, mert már fizettek. Esetleg lehet anonim módon is felajánlani a bizonyítékot, hogy ha eljár az asszony szája a férje ne keressen meg)
#12, #16-nak:
Ha ez nekem szólt, akkor megnyugtatlak hogy a legkevésbé sem volt szándékom felvágni vele.
Azért árultam el, hogy nyomatékot adjak vele a szavaimnak.
"Bűncselekménynek" kib@$z0tt pitiáner, poénnak meg qrva $z@r.
Menj csicsikálni míg anci nem kezd magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!