Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek holnaptól teljes...

Szerintetek holnaptól teljes kijárási tilalom lesz, egyik ismerősöm szerint Orbán Viktor ezt fogja lépni 12. -e után?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 23:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
sajnálja=sajnálva
2020. ápr. 10. 06:28
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

"Hetekig se áram, se jet se víz"

A sötét középkorban is megvoltak ezek nélkül az emberek évszázadokig. Net nélkül még tovább. Most is ki lehetne bírni pár hetet.

2020. ápr. 10. 15:02
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
12: Csakhogy akkor nem volt minden ember bezárva a lakhelyére. És mégis hogy fürödnél? És mit ennél? Merthogy hűtött, főtt, sült ételt nem, az hótziher. És ha van is mit enni, mit csinálsz, ha elfogy? És megnézném, mennyire viselnéd el, hogy több héten kerezsztül semmi kommunikációd nincs a külvilággal, még tévét se bírsz nézni. Szerintem gondold át még egyszer!
2020. ápr. 10. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

Ezt úgy gondolom hogy valóban így lenne hogy senki sehova 14 napig! Kicsit olvass utána hogy mit is jelent a teljes kijárási tilalom mielőtt hülyeséget beszélsz.

Élelmiszerről gondoskodna a hadsereg!

2020. ápr. 11. 06:09
 15/16 anonim ***** válasza:
14: Az élelmiszerről gondoskodás nem mindenhol megoldható. Azt meg ne akard már beadni nekem, hogy majd áram és víz nélkül hagyják az embereket!
2020. ápr. 11. 06:17
 16/16 anonim ***** válasza:
52%

Semmi gond majd rájössz magadtól ha sajnos teljes tilalom lesz!

Én nem magyarázkodom senkinek, 100% hogy az lesz amit írtam!

2020. ápr. 14. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!