A játszótereket most rendelettel lezárták? Miért vannak zárva?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 19:16
1/18 anonim válasza:
Azért mert jön a húsvét,és egyes Jézusok feltámadnak.
2/18 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a játszóterek lezárásáról a helyi önkormányzat rendelkezik. Én egy vidéki nagyvárosban élek, itt a környékbelieket lezárták.
Nyilván nem szeretnék, ha a gyerekek és a szüleik csoportosulnának.
3/18 anonim válasza:
Mert a gyerekek taknya-nyála összefolyik a mászókán.
5/18 anonim válasza:
Te melyik világban élsz? Baz+ a csapból is ez folyik már hetek óta.. Vírus.. Mond valamit?
6/18 szántóvető válasza:
a legtöbb játszótér nyitott,le se lehetne zárni.ma sétálgattam,a játszótér ahol elhaladtam jól megtelt ahogy kell.
7/18 anonim válasza:
Zsírozni kéne a hinták csapágyait csak csődbe mentek a vállalkozók.
8/18 anonim válasza:
Ösztönzés, hogy ne vigyék ki játszani a gyerekeket.
9/18 anonim válasza:
Nem most zárták le őket, hanem a többségét már hetekkel ezelőtt. Azért van zárva, hogy maradj otthon. Ne játszótéren legyenek egymás-hegyén hátán a gyerekek, meg tartsanak traccspartit az emberek, illetve kvaterkázzanak a tinik (szigorúan cigizve és sutyiban kétdekásakat kortyolgatva).
10/18 A kérdező kommentje:
de én és a családom már kigyógyultam, miféle dolog az, hogy el van zárva előlünk a játszótér? ha most 5000-20000 fertőzött van, akkor 2 hét múlva már ugyanennyi gyógyult lesz, akik használhatnák már
2020. ápr. 7. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!