Mi van olyan esetben ha ismeretlen okokból pénz jelenik meg az ember szàmlàján?
Te mindenképpen nézz utána hogy honnan jött a pénz, mert lehet hogy neked jobb ha azonnal tiltakozol ellen, mintha lekövetik és vagy ők akarják visszaszerezni vagy a hatóságok mennek miatta a nyakadra.
Ha nem tudod te magad kideríteni, akkor ennyi. Egy ideig ne költsd el, hogyha mégis téves átutalás volt é a bank vissza akarja vonni, akkor ne legyen belőle bajod, de addig hagy növelje a számládat legalább. Ha egy év múlva sem keresi senki, akkor meg örülj neki!
Nem nagy tételben, nagyon piciben, de egyszer anyukám újságolta nekem, hogy milyen szerencse érte, mert valaki véletlenül pénzt tett az ő feltöltő kártyájára a telefonszámláján. Le kellett lomboznom, amikor elmondtam hogy én voltam az és nem volt véletlen. Szóval nem árt kideríteni honnan jön a pénz.
#4 Intézzétek el nekik az online bankolást és akkor megnézhetitek otthonról a számlát, azt is hogy ki mikor és mennyit rakott rá vagy vett le a számláról! Ha a bankban intézik személyesen vagy kérnek onnan külön kivonatot akkor mindig pénzt vonnak le miatta. Volt hogy bementem személyesen mert egy átutalást kellett volna megcsinálni és azt gondoltam ha nem otthonról történik akkor talán gyorsabba - közölték ha ők csinálják meg nekem ott ahol mindketten bent vagyunk éppen és ez a dolgunk - akkor meg levonnak X összeget érte pluszban.
Nem tart sokáig, intézzétek el és akkor te is végigbogarászhatod velük otthonról.
Lehet hogy csak téves adat volt, de lehet hogy örököltek valamit. Az ember mindig remél, hátha tényleg jól jár valamivel.
Elírták a számlaszámot, vagy bármi. Mindenesetre ez jogalap nélküli gazdagodás, így visszakövetelhető.
Részemről pár hónapig várnék vele, ha addig sem jelentkeznek, akkor lekötném rövidebb időre.
Így csinálják a statisztikát.
Így van a lakosságnak több milliója. Rárakjak a számláta, majd leveszik onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!