Kijárási korlátozás esetén cigizhetek a lakásom / munkahelyem előtt?
Elolvastam a rendeletet, és az alapján nem.
Még a munkahelyet meg lehet szerintem magyarázni, mert én az otthonomat munkavégzés céljából hagytam el, és ha a munkahelyem a dohányzásra kijelölt helye az utcán van, gondolom ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni. (Vagy sétálgassak eközben is inkább, egészségügyi sétára hivatkozva?)
Illetve mi a helyzet az otthon dohányzással? Egy kis mini garzont bérelek, tehát még csak nem is az, hogy saját szakállamra úgy döntök, hogy dohányzok bent. Mindig kint szoktam csinálni, megállok az utcán a kis ablakom előtt (nem egy forgalmas részen lakok Bp-n), aztán elszívom a cigit, bedobom a csikktartómba, és bejövök. Rá kell szoknom az egészségügyi sétákra, vagy szerintetek ennyi még belefér?
Olyat is meghallgatnék, aki ért hozzá, olyat is, aki csak spekulál. Nem tudom, mennyire vannak arra biztatva a rendőrök, hogy büntessenek.
"nem egy forgalmas részen lakok Bp-n"
Hanyszor lattal ott eddig rendort? Mert ezutan is pont ennyiszer fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!