Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az erkölcsi kötelességre...

Az erkölcsi kötelességre hivatkozás alapján elhagyhatom az elrendelt karanténomat és bárhová elmehetek amennyiben veszek fel maszkot?

Figyelt kérdés
2020. márc. 24. 07:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%

Szia #10!

Tökéletesen egyetértek.

Érthetően leírtad a fékek és ellensúlyok rendszerének leépítését.

Köszönöm.

Igen.

EZ 8amit megfogalmaztál) történik ma a magyar kormányzásban.NEM figyelünk csak megyünk a saját fejünk után.

2020. márc. 24. 09:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát akit elkapnak hogy betegen kilógott karanténból ott a helyszínen 10 milliós bírság kéne. Ha nem tudja kifizetni akkor a házára jelzálog vagy gyógyulás után leközmunkázza. A sok barom még mindig nem fogja fel hogy mások életét kockáztatja.
2020. márc. 24. 09:29
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

#12 Magyarázd már el nekem hogy MIÉRT van a kormány ha nem dönthet úgy az ország sorsáról ahogyan szeretné?

Hogy miben MÁS egy francia, német, holland vagy amerikai kormányzati döntés, parlamenti szavazás a magyartól, mikor ott is van aki támogatja és van aki ellene szavaz?

Mutasd már meg nekem hogy Merkel 4 kormányzati ciklusa alatt hány döntést hoztak úgy hogy azzal az ellenzékük is elégedett volt?

Indokold már meg nekem hogy ha az emberek kormányra juttatnak valakit pl. Macront a franciák, AZÉRT amit a választási kampányban hirdetett, akkor miért kellene neki - vagy bármely más kormánynak - azzal ELLENTÉTESEN kormányoznia csak mert azok, akik NEM jutottak kormányra az emberek döntése alapján, azok másképpen akarják?

Írd már le nekem hogy miben más az hogy a magyar parlamentben 2 párt koalíciójával fennálló kormány hoz a képviselők többségével vagy 2/3-ával döntéseket, mint amikor a német kormány tette ezt a maga 80% közeli többségével?

2020. márc. 24. 09:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Jó'van na...

El szeretnél térni a véleményedtől.Rendben.

Mese.Neked:

Te:

-A másik hozzászóló véleményem szerint nem jól tudja.

Én:

-Ezt elutasítom.Szavazzunk!

Megállapítom hogy "TE" indítványát leutasítottuk.

-Én:

Következő napirendi pontunk az hogy a másik hozzászóló véleményem szerint nem jól tudja, kiegészítve azzal a ponttal hogy ezt én tettem lehetővé.Kérem szavazzunk!

Többégi szavazással az indítványt elfogadtuk.

TE:

-Én is ezt mondtam?!?

ÉN:

De azt elutasítottuk demokratikuss (!) keretek között.Az újabb indítványt pedig ÉN tettem így, az enyém lett elfogadva.

Én a sajtótájékoztatón:

Az indítványomat,miszerint a "Másik hozzászóló nem jól tudja" a többség elfogadta.

2020. márc. 24. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!