Az erkölcsi kötelességre hivatkozás alapján elhagyhatom az elrendelt karanténomat és bárhová elmehetek amennyiben veszek fel maszkot?
Szia #10!
Tökéletesen egyetértek.
Érthetően leírtad a fékek és ellensúlyok rendszerének leépítését.
Köszönöm.
Igen.
EZ 8amit megfogalmaztál) történik ma a magyar kormányzásban.NEM figyelünk csak megyünk a saját fejünk után.
#12 Magyarázd már el nekem hogy MIÉRT van a kormány ha nem dönthet úgy az ország sorsáról ahogyan szeretné?
Hogy miben MÁS egy francia, német, holland vagy amerikai kormányzati döntés, parlamenti szavazás a magyartól, mikor ott is van aki támogatja és van aki ellene szavaz?
Mutasd már meg nekem hogy Merkel 4 kormányzati ciklusa alatt hány döntést hoztak úgy hogy azzal az ellenzékük is elégedett volt?
Indokold már meg nekem hogy ha az emberek kormányra juttatnak valakit pl. Macront a franciák, AZÉRT amit a választási kampányban hirdetett, akkor miért kellene neki - vagy bármely más kormánynak - azzal ELLENTÉTESEN kormányoznia csak mert azok, akik NEM jutottak kormányra az emberek döntése alapján, azok másképpen akarják?
Írd már le nekem hogy miben más az hogy a magyar parlamentben 2 párt koalíciójával fennálló kormány hoz a képviselők többségével vagy 2/3-ával döntéseket, mint amikor a német kormány tette ezt a maga 80% közeli többségével?
Jó'van na...
El szeretnél térni a véleményedtől.Rendben.
Mese.Neked:
Te:
-A másik hozzászóló véleményem szerint nem jól tudja.
Én:
-Ezt elutasítom.Szavazzunk!
Megállapítom hogy "TE" indítványát leutasítottuk.
-Én:
Következő napirendi pontunk az hogy a másik hozzászóló véleményem szerint nem jól tudja, kiegészítve azzal a ponttal hogy ezt én tettem lehetővé.Kérem szavazzunk!
Többégi szavazással az indítványt elfogadtuk.
TE:
-Én is ezt mondtam?!?
ÉN:
De azt elutasítottuk demokratikuss (!) keretek között.Az újabb indítványt pedig ÉN tettem így, az enyém lett elfogadva.
Én a sajtótájékoztatón:
Az indítványomat,miszerint a "Másik hozzászóló nem jól tudja" a többség elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!