Egy tesitanar kérhet olyat, hogy videozzuk le és küldjük el neki ahogy valamilyen erősítést vagy tornagyakorlatot csinálunk?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Akkor én mit szóljak?
Amúgy joga van. Neked meg ahhoz, hogy eltakard a pofád.
Mi mást tehetne hogy lássa el is végzed a gyakorlatokat?
Írasson veled dolgozatot futásból meg felülésből?
1. ma a törvényesség nem működik.
2. ma a megalapozatlan félelem tombol.
3. ma az ismeretek hiánya az eget verdesi.
4. ezek együttese miatt lehetilyen kérdéseket feltenni. Ettől csak a válaszok némelyike rosszabb.
5. túlzottak a személyiségi jogról alkotott elképzelések olyan országban, ahol hagyják sőt helyeslik tömegesen a totális semmibe vételt.
5. nem ütközik törvénybe. Nem lopja, kéri. Nem a meztelen fenekedre kíváncsi, hanem szakmai kérdéseket vizsgál. És valóban, ha tudsz jobbat, mondd el neki, ha nem, akkor ne rinyálj.
Nem kérhet ilyet
És már megbocsásson a világ, de ha az én kiskorú gyerekemről kérne videófelvételeket egy felnőtt, én üvölteném le a fejét.
Ha tőlem kérne ilyet, megírnám neki, hogy:
-Nincs kameránk.
-Ha lenne is, nem lenne, aki a felvételt elkészítené.
-Nincs a lakásban olyan hely, ahol kivitelezhető a gyakorlat, pláne úgy, hogy azt valaki rögzíti is.
-Nem akarom, hogy lássa a lakást belülről, főleg, hogy fehérneműk is száradnak a szobában.
-Nem bízom meg benne, hogy nem él vissza vele, nem mutogatja másnak stb.
Kérjétek meg, vagy legalábbis javasoljátok neki, hogy csináljon valami kis tesztet elméletből, mondjuk egy-egy sportág történetéből, világbajnokságaiból, stb.
Erre fel is tudtok készülni az internet segítségével, és nem is kell bohóckodnotok a kamerába.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!