Most akkor kijárási tilalom van vagy nem?
Tudom hogy azok akik külföldön voltak 2 hétre karanténba kell vonulniuk. De mi van azokkal akik nem?
Már 1 hete a lakásban vagyok, ki sem mozdulok, de az öregek meg futnak a piacra, a boltokba, csak úgy kint ülnek a padon és beszélgetnek , de a fiatalok meg otthon ülnek. Nyilván a saját egészségem miatt is vagyok otthon, de már szeretnék legalább egy kicsit kimozdulni, lehet ennek bármilyen negatív vonzata?
Itt arra gondolok hogy karantén/büntetés ( mert már ilyet is hallottam hogy 50-500ft-ig megbűntethetnek )
Magyarország területén egyenlőre nincs kijárási tilalom. Még...
Véleményem szerint viszont Hétfőtöl várható.
Kijárási tilalom még nincs. Javaslat van arra, hogy sehova se menjünk ami nem létszükségleti célú, tehát inkább csak élelmiszer, gyógyszer, és még egy-két dolog. Biciklizni lehet, sétálgatni is lehet, csak ettől terjed a járvány.
Hallok érdekes eseteket. Menne valaki Olaszországba. Csak néztem. Ennél rosszabb ötletet nehéz lenne kitalálni. Nyilván úgy gondolja, hogy nincs nagy gond ezzel a vírussal, de az elképzeléseit nem kérdeztem meg. Csak felvetettem, hogy akkor már jelenleg Wuhan is biztonságosabb. (nem kitaláltam, tényleg akar valaki utazni olaszba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!