Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyi ideig lehetne fenntarta...

Mennyi ideig lehetne fenntartani a karantén/gazdaság lassító intézkedéseket?

Figyelt kérdés

Egyre jobban látszik, hogy sokan múlt héten még azt követelték, hogy szüntessék be az oktatást, ma már azért sírnak, mert leépítették őket, nem tudják fizetni a hitelt, vagy a liszten, cukron és WC papíron kívül már nem tudnak semmit sem venni.

A begyűrűző válság egyre jobban felülírni látszik a korábbi vírustól való félelmet, illetve a bezártság pszichés hatásai is egyre jobban terhelni fogják az embereket (elvégre a börtönben is szabad 1 órát sétálni a szabad levegőn).

A fentiek miatt szerintem a szabadságjog korlátozó intézkedések nem hatékonyak, valamint hosszú távon nem is fenntarthatók.

2020. márc. 17. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Eddig se érdekelte a kormányt az emberek szegénysége, ezután se fogja.
2020. márc. 17. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Virológus vagy, esetleg hálózatkutató, vagy a kettő együtt????

"szerintem a szabadságjog korlátozó intézkedések nem hatékonyak"

Okosabb lennél a világ összes szakemberénél...??

Jelentkezz a task force-ba, biztosan hasznodat vennék!

:-DDDD

Ja, nem. :-D

2020. márc. 17. 13:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem kevésbé kell populistának lennem. Nyilván nem véletlenül nem akarta OV sem bezárni az iskolákat, és nem véletlenül nincs széles körű tesztelés.
2020. márc. 17. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem akarta bezárni mert akkor a szülők otthon maradnak, mégjobban beesik a gazdaság és ő meg pofára esik.
2020. márc. 17. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Bármeddig. A gojok nem számítanak, újratermelődnek úgyis. A gazdák ugye már más kérdés.
2020. márc. 17. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ameddig kell. A helyzet még vagy 1,5-2 hónapig csak rosszabb lesz. Az iskolák bezárása szerintem is korai volt, főleg vidéken (de az egyetemek bezárását már hiányoltam, a sok külföldi diák miatt).
2020. márc. 17. 13:51
 7/8 A kérdező kommentje:
1,5 - 2 hónapig ezt ne, fogod tudni fenntartani. Egyrészt tönkremegy a gazdaság, másrészt senkinek nem lesz fizetése, harmadrészt az emberek szarni fognak a járványra, ha nem lesz munkahelyük, és bekattannak a lakásaikban.
2020. márc. 17. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugynézki mégis sikerült, és nem jött el a világvége.
2020. aug. 25. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!