Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha közös szülői felügyelet...

Ha közös szülői felügyelet van, és az egyik szülő kéri ennek megváltoztatását, akkor a bíróság nem dönthet úgy hogy marad a közös szülői felügyelet?

Figyelt kérdés
Magyarul ha a konszenzus megbomlik, akkor a bíróságnak muszáj megszüntetnie a kszf-t?

2020. márc. 12. 16:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#7 vagyok:

Kedves, nagyonh'lye kérdező!

Először talán annyit, hogy '76-os születésű vagyok, azaz 44 éves.

Másodsorban megjegyezném, hogy olyan sötét vagy mint az éjszaka. Amikor megszületik egy gyerek, a szülészeten megkérdezik az apa nevét ha nincs házastárs. Ha van, akkor automatikusan ő kerül az "apa" rovatba. Akár tetszik, akár nem. Ezután lehet pereskedni, ezt hívják apaság vélelmének megdöntésének.

Ha a szülés után az anya egyedül akarja nevelni a gyereket és nem akarja hogy a biológiai apa beleszólhasson, például tetszés szerinti időpontban tetszés szerinti helyre vigye a gyereket, akkor beperli, ez pedig a gyermek elhelyezési per.

Ugye te is hallottál már olyan esetekről, amikor apuci lelép a gyerekkel, anyuci pedig baxhatja, hiába hívja a zsarukat? Ez a szitu annak köszönhető hogy a szülői felügyeleti jog alapesetben mindkét szülő alapvető joga.

Olyan nincs, hogy bíróság hoz határozatot közös felügyeleti JOG-ról! Mit nem értesz azon a szón, hogy J-O-G?????????

Szerintem itt te vagy a gyerek. Nem vagy 20 sem.

Eltaláltam? XD

2020. márc. 14. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!