Ha a metró végállomásánál nem hagyom el a vonatot, mert meg szeretném nézni milyen helyen fordul meg, de lebukok, milyen büntetésre számíthatok?
Büntetésből meg egy kört kell menned a teljes vonalon :D
Amúgy én már voltam ilyen fordulón, és képzeld: alagútban fordul meg! (De durva! Remélem nem okoztam csalódást)
Semmit. Én egyszer fenn maradtam, mert elestem és nem tudtam leszállni időben.
Kutyát nem érdekelt.
Nem lesz különös következménye. Ha lebuksz legfeljebb leüvöltik a fejed és felszólítanak arra hogy amint a szerelvény kiment az első állomásra hagyd el. Egyébként a kutya nem nézi ezt, a vezető amint beért az üzemi területre átszáll a másik vezető állásba és visszaviszi a metrót az állomásra ahonnan indulni fog, ennyi az egész.
Youtuben egyébként van pár ilyen videó.
Én New Yorkban maradtam fel véletlenül a metrón, mert nem figyeltem, hogy az a kocsi nem megy végig a vonalon.
Beszéltem hangosbeszélőn a sofőrrel, azt mondta, üljek nyugodtan, pár perc és indul vissza. Addig a tök sötét alagútban álltunk. Ennyi.
Akkor van peched, ha nem indul rögtön vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!