Betörőt elkapni nehéz feladat?
Gondold végig.
Van riasztó, felfeszítik az ajtót, bejelez. Elindul az őr, 10 perc mire kiér a villogós autójával.
Tehát van 10 perce a betörőnek, hogy megkeresse és kinyissa a széfet. Még ha hozott is magával egy komolyabb flexet, ez akkor sem 10 perc egy minősített és szakszerűen telepített széfnél.
Felteszel több kamerát + olyanokat is amik az utcát is figyelik.
A betörő ugyanis nem hazulról jön símaszkban !!
Én úgy tartom, a riasztó semmit se ér (őszintén te kidugod a fejed ha hallod a környéken hogy szól??) Még távsegítség rendszerrel se (hátsoszomszédlt kipakolták pár éve pedig távrendzserre voltak kötve - a segíts³g kapott egy piros lámpát a vonat ál mire kiértek minden elvittek)
Kamera semmit nem ér, de volt ismerős akinek gps volt a laptopjába, pontosan lehetett tudni kihez került és hol található miután elvittek, a rendőrség még sem csinált semmit, közölték movel egy 10 emeletes háznaka címén van, nem tudnak mind lakást átkutatni, emeletenként 6-8 lakás esetében....tehát nem is lettek mrg a cuccai.
Én szerintem az egyetlen ami ér bármit is a vagyonbiztosítás/otthon biztosítás és egy kamera felszerelése kívülre. Az amatőröket az is távol tartja,a profikkal meg inkább nem hadakozunk. Van itthkn egy gázpisztoly is de mire elővenném - ha egyáltalán felébredek - rég lekaratézna.
a segíts³g kapott egy piros lámpát a vonat ál mire kiértek minden elvittek
Ez nyilván balszerencse. Meg aztán gondolom nem zártak el semmit. Ha csak be kell seperni a táskába a családi ékszereket, mert minden ott van a szekrény elején, akkor 2 perc se kell egy betöréshez.
"#13 de gondolom neki is van annyi esze, hogy kicsit távolabb vegye fel a háztól."
Akkor majd a szomszéd kamerája veszi fel!
ÉÉÉRTEEED??!
Most kifogásokat keresel, vagy ötleteket ahhoz, hogy betörjél?!
#17 lehet, hogy a szomszédé felveszi.
Honnan veszed, hogy ezért írtam ki a kérdést amit írtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!