Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Betörőt elkapni nehéz feladat?

Betörőt elkapni nehéz feladat?

Figyelt kérdés
Ha egy házba betör valaki azt nehezen vagy egyáltalán nem lehet elkapni? Pl ha kamera van, maszk a fején nem ér semmit, ha riasztó mire kiér a rendőr vagy valaki a betörő már sehol. Vagy én gondolom rosszul és könnyebb őket elkapni mint gondolnám?

2020. febr. 28. 22:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#10 nem inkább kis városokban nagyobb az esély, ahol mégkisebb az éjszakai forgalom?
2020. febr. 28. 22:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Gondold végig.

Van riasztó, felfeszítik az ajtót, bejelez. Elindul az őr, 10 perc mire kiér a villogós autójával.

Tehát van 10 perce a betörőnek, hogy megkeresse és kinyissa a széfet. Még ha hozott is magával egy komolyabb flexet, ez akkor sem 10 perc egy minősített és szakszerűen telepített széfnél.

2020. febr. 28. 22:59
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Felteszel több kamerát + olyanokat is amik az utcát is figyelik.

A betörő ugyanis nem hazulról jön símaszkban !!

2020. febr. 28. 22:59
 14/25 anonim válasza:
91%

Én úgy tartom, a riasztó semmit se ér (őszintén te kidugod a fejed ha hallod a környéken hogy szól??) Még távsegítség rendszerrel se (hátsoszomszédlt kipakolták pár éve pedig távrendzserre voltak kötve - a segíts³g kapott egy piros lámpát a vonat ál mire kiértek minden elvittek)

Kamera semmit nem ér, de volt ismerős akinek gps volt a laptopjába, pontosan lehetett tudni kihez került és hol található miután elvittek, a rendőrség még sem csinált semmit, közölték movel egy 10 emeletes háznaka címén van, nem tudnak mind lakást átkutatni, emeletenként 6-8 lakás esetében....tehát nem is lettek mrg a cuccai.

Én szerintem az egyetlen ami ér bármit is a vagyonbiztosítás/otthon biztosítás és egy kamera felszerelése kívülre. Az amatőröket az is távol tartja,a profikkal meg inkább nem hadakozunk. Van itthkn egy gázpisztoly is de mire elővenném - ha egyáltalán felébredek - rég lekaratézna.

2020. febr. 28. 23:00
 15/25 A kérdező kommentje:
#13 de gondolom neki is van annyi esze, hogy kicsit távolabb vegye fel a háztól.
2020. febr. 28. 23:01
 16/25 anonim ***** válasza:
68%

a segíts³g kapott egy piros lámpát a vonat ál mire kiértek minden elvittek

Ez nyilván balszerencse. Meg aztán gondolom nem zártak el semmit. Ha csak be kell seperni a táskába a családi ékszereket, mert minden ott van a szekrény elején, akkor 2 perc se kell egy betöréshez.

2020. febr. 28. 23:07
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"#13 de gondolom neki is van annyi esze, hogy kicsit távolabb vegye fel a háztól."

Akkor majd a szomszéd kamerája veszi fel!

ÉÉÉRTEEED??!

Most kifogásokat keresel, vagy ötleteket ahhoz, hogy betörjél?!

2020. febr. 28. 23:26
 18/25 anonim válasza:
16: balszerencse de ha vonattól nem messze laksz, és a főút átjön a sínen, akkor bizony ez egy igen hangsúlyos szempont mikor védelmi rendszert tervezel :))) itt ugyanis bárhova készülünk, 5-10 percet mindig rászámolunk az útra a vonat miatt :)
2020. febr. 28. 23:48
 19/25 A kérdező kommentje:

#17 lehet, hogy a szomszédé felveszi.

Honnan veszed, hogy ezért írtam ki a kérdést amit írtál?

2020. febr. 29. 09:45
 20/25 anonim ***** válasza:
68%
Az a legegyszerűbb ha lelövöd kispisztollyal azt megvan oldva.
2020. márc. 2. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!