Ha egy másik ember kapott egy emailt amit egy pedofil írt én jelenthetem a rendőrségen?
Feltétlenül, mert ő nemcsak képeket nézeget, hanem konkrétan gyerek(ek?)nek árt. Súlyos bűnöket előzhetsz meg!
Persze ez lehet valami ordas kamu is, mert egy e-mail címről valaki más nevében ilyen tartalmakat küldeni nem egy nagy kunszt. De jobb félni, mint megijedni.
Menjünk sorba: Az mellékes, hogy mit keresel más e-mail fiókjában.
Feljelentheted, de szerintem ennyivel még sok mindent nem kezdenek, ha csak nem volt benne olyan kép is, amin nem csak az arca látszik, vagy épp hiányos öltözetben. Állítani meg bármit állíthat bárki, bár elég beteg humorra vall ha ezzel csak " viccelődik "
Végső soron meg nem tudom ehhez miért kell mások megerősítése, ha úgy gondolod feljelented, ebattyogsz a rendőrségre, elmondod amit tudsz azt ennyi
Aki kapta az emailt az screenshotolta le az emailt és a képeket is és tette fel egy közösségi oldal történetébe.
Nem csak hiányos öltözetben lévő képek vannak hanem kompromittáló helyzetekben is.
Azért kérdeztem meg, mivel nem én kaptam az emailt, viszont zavar, csak nem tudom tehetek e ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!