Milyen gyakori Magyarországon, hogy férfiaktól jogi úton vagyont csalnak ki nők?
Mármint ha nincs házasság, semmilyen papír, csak sima együttélés.
Mikre kell figyelni, ha aranyásókkal randizik az ember?
A gyerektéma kizárva, arról gondoskodtam, hogy teherbe véletlenül se tudjak ejteni senkit.
Az autó, ingatlan teljesen be van kamerázva arra az esetre, ha olyasmivel akarna zsarolni, hogy ha nem adok neki pénzt, akkor azt hazudja megerőszakoltam. Tudom, hogy szürkezóna, meg jogszerűtlen ez is, de inkább ez, mint egy esetleges meghurcolás.
Milyen lehetőségei vannak egy olyan nőnek, akit kicsivel jobban beengedek az életembe, mint egy prostituáltat, tehát tudja mivel foglalkozom, körülbelül milyen nagyságrendű a jövedelmem és a vagyonom?
Ha nem élettársad akkor nincs joga semmit követelni. A kamerákat felkenheted a hajadra ha azt mondja pl. egy nyaralás, vagy kirándulás során erőszakoltad meg. Egyébként most komolyan, te bekameráztad a hálószobádat és felveszed ahogy dugtok??? Pfff...
A legjobb megoldás: ne kezdj golddigerekkel, ne a pénzedért szeressenek a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!