Titeket nem b. szét az ideg, amikor egy féreg a járdán parkol a 40 milliós szlovák rendszámú Mercedesével? Mit lehet tenni? Ha meghúznám az oldalát, akkor engem büntetnének meg kamera felvételek alapján.
"Tisztességes munkából honnan lenne 40 millás autója?"
Tisztességes mérnök simán keres annyit. Vagy hitelből (nyilván ez az ő részéről hülyeség, de attól még legális út).
Érthető, hogy zavar, de a közterületfelügyelet kihívásán túl mást nem igazán tudsz tenni. Ha úgy felhúzod magad rajta, hogy szétvet az ideg, azzal csak magadnak ártasz. Fejleszd a stresszkezelési képességeid, ha ez rendszeres, mert te fogsz a szívsebészeten kikötni (meg persze az autó tulajdonosa is, amikor szembesül vele, hogy mennyire nem érte meg hitelből a drága autó, de azon nem tudunk segíteni).
7:
"Ennek ellenére, ha egy hozzád hasonló megkarcolná, kezét-lábát eltörném."
Tehát önbíráskodásra önbíráskodás a helyes válasz, ugye?
Istenem mondjuk TANULJÁL piacképes szakmát,esetleg gondoltál rá?
Mik a piacképes szakmák:
- Programozó
- Hálózati mérnök
- Etikus hacking
- Gazdasági matematikus
- Könyvizsgáló
- Villamosmérnök
- elemző közgazdász
- matematikus
- asztalos
- burkoló
- festő
Jah meg nem árt 1,2 tárgyalási szintű nyelvismeret sem.
Te mit tettél magadért a gazdagok szídása más tulajdonában való rongálás jah meg a fideszezés,orbánozáson kívül?
De őszintén?
A vállalkozó miért ne írjon?
Az nem dolgozik szerinted?
Látszik mennyire vagy képben az élettel.
14-es miért neki joga van kárt tenni a máséban?
Tudod szemet szemért fogat fogért,a magyar sündörséget meg hagyjuk annyit is ér mint az ország kb.
Kicsit úgy hangzik mintha az zavarnak hogy drága kocsival áll fel a járdára, nem maga az hogy valaki a járdán parkol le.
Amúgy engem picit sem érdekel. Minden helyzet egyedi, ötletem sincs mért áll a járdán, de biztos okkal ... szóval értelmetlen felhúznom magamat. Meg időm sem lenne rá..
Szóval inkább magadban keresd a problémát hogy képes vagy ilyen nyelvezettel felrakni egy gyakoris kérdést olyan szinten jár az agyad az ilyen dolgokon, ami szerintem nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!