Stohl kapott valamit, vagy még nincs lezárva az ügy?
a kis szemét ittas közveszélyes állat komoly büntetést kapott mondhatom 1 hónap felfüggesztett amikor ittasan vc nek használtam 1 bokrot 15000 forint pénzbirságot kaptam vagy közmunkán dolgozhattam volna aszem 1 hetet na ő csak 4X akkora büntetést kapott és akárhogy is nézzük én senkit nem veszélyeztettem
közszereplő=maximális kiszabható büntetés már csak a példa kedvéért is
Ez milyen érv már, hogy amit csinál, abban jó, ezért ne kapjon sokat, vagy semmit? Kíváncsi vagyok, hogy az ilyeneknek mi lenne a véleményük, ha ők lettek volna az áldozatok.
"Semmi baj, Bucikám, itt egy cigi!"
szerencsétlen közszereplő na hagyd a hülye dumát ha áthajtok f@asz részegen a családodon és még a jogsim se veszik él hogy pár év mulva ütközhessek a másikfelével te nem akarnád hogy megbüntessenek engem?
már az elsőnél életfogytot adtam volna a legnyilvánosabb meghurcolást a nyakába a jogsiról meg nem neki de még a csaláládjátol is megvonnám
MÉRT SOK A BŰNÖZŐ? ki ne lopna ha elkapják még meg is dicsárik a tolvajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!