Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Stohl kapott valamit, vagy...

Stohl kapott valamit, vagy még nincs lezárva az ügy?

Figyelt kérdés
Volt a TV-be hogy kapott munkát, vagy vissza kapta, vagy mi? Most akkor nem csukják le?
2010. júl. 22. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a kis szemét ittas közveszélyes állat komoly büntetést kapott mondhatom 1 hónap felfüggesztett amikor ittasan vc nek használtam 1 bokrot 15000 forint pénzbirságot kaptam vagy közmunkán dolgozhattam volna aszem 1 hetet na ő csak 4X akkora büntetést kapott és akárhogy is nézzük én senkit nem veszélyeztettem

közszereplő=maximális kiszabható büntetés már csak a példa kedvéért is

2010. aug. 1. 17:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen érv már, hogy amit csinál, abban jó, ezért ne kapjon sokat, vagy semmit? Kíváncsi vagyok, hogy az ilyeneknek mi lenne a véleményük, ha ők lettek volna az áldozatok.

"Semmi baj, Bucikám, itt egy cigi!"

2010. aug. 1. 17:46
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
az érv nem az hogy azért ne kapjon mert jó abban amit csinál, hanem az hogy szerencsétlen pechjére közszereplő, ami ebben a helyeztben tönkreteheti az életét, nem így lenne ez így egy dokkmunkás esetében...
2010. aug. 1. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Le kéne fokozni dokkmunkásnak. Nem elég hogy szellemi fogyatékos politikusaink vannak, most még drogos közveszélyes közszereplőink is. Jó kis "példakép" mondhatom. Hűen tükrözi a jelenlegi szennytévé színvonalát.
2010. aug. 1. 22:32
 15/16 anonim ***** válasza:

szerencsétlen közszereplő na hagyd a hülye dumát ha áthajtok f@asz részegen a családodon és még a jogsim se veszik él hogy pár év mulva ütközhessek a másikfelével te nem akarnád hogy megbüntessenek engem?

már az elsőnél életfogytot adtam volna a legnyilvánosabb meghurcolást a nyakába a jogsiról meg nem neki de még a csaláládjátol is megvonnám

MÉRT SOK A BŰNÖZŐ? ki ne lopna ha elkapják még meg is dicsárik a tolvajt

2010. aug. 1. 23:35
 16/16 anonim ***** válasza:
1 az orvosunk az elvonón na én még sose láttam ott pedig meg kéne jelennie neki is ja nekem nincs pénzem lefizetni az orvost ez sokmindent megmagyaráz nem?
2010. aug. 1. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!