Közveszéllyel való fenyegetés, 1-5 év letöltendőt kaphatsz érte.
2020. jan. 27. 21:51
3/19 anonim válasza:
Én is szoktam köhögéskor emlegetni, hogy "az a fránya cigi" miközben soha nem dohányoztam.
Csak szar humor, ahogy előttem írták.
2020. jan. 27. 21:52
4/19 anonim válasza:
Se nem a koronavírust nem említed se a szent koronát nem szidod csak furcsa humor
2020. jan. 27. 21:56
5/19 anonim válasza:
De ennek mi az értelme? Bár a mostani helyzetet tekintve lehet, hogy karanténba dugnának azonnal.
2020. jan. 27. 21:57
6/19 anonim válasza:
Félelemkeltés másokban? Mennyit akarsz ülni?
2020. jan. 27. 22:17
7/19 anonim válasza:
Én azt se értem mi ez a hisztéria emiatt. Egy több mint egy milliárdos országban pár öreg belehalt egy influenzajárványba. Magyarországon 1-1 inf.járvány alatt többen halnak meg vagy kórházi fertőzésekbe.
Egy kicsit túlreagálják ezt az egészet.
Ha akkora probléma lenne akkor halálos vírus lenne, tehát mindegy hogy egy 22 éves egészséges kapja el vagy egy 80 éves halálán lévő öregember a végkifejlet ugyanaz, napokon belüli halál. Ha így lenne értelme lenne ennek a karanténnak és a feszültségkeltésnek, de így nincs.
Az ebolának nem kerítettek ekkora dolgot, pedig az jóval durvább volt.
Ez is csak valamilyen kommunistra trükk a kínai részről, mert elég sok ott a tüntetés és a polgári elégedetlenkedés... ezzel most lezárták azokat az ügyeket... tipikus propaganda.
2020. jan. 27. 22:45
8/19 anonim válasza:
#7 Igazad van. Végül is az ebola sem volt olyan vészes, legutóbb is "csak" 50-en haltak bele és csak Kongóban, miért is kellene félni tőle. Náluk is ez volt már a hetedik ebola járvány, csak hisztiznek itt miatta, nem?
2020. jan. 27. 22:51
9/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy a számok nem stimmelnek. 2 ezer beteg ember miatt nem zárnak be 75 milliót.
2020. jan. 27. 23:36
10/19 anonim válasza:
Mondom. Nagyon jól jön nekik a karantén, lezárás. Elég sok az indulat a kormány ellen ott a diákok körébe. Így legalább nincs semmi. Egy influenza és 80 haláleset szegény részen, nem indokolja a karantént.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!