Akkor menj csinaltass maganba MRI-t, jobban kijossz. Vagy ez egy moralis filozofiai kerdes?
2020. jan. 16. 20:52
2/11 árokpart válasza:
Mire mennél vele? Ki tudnád értékelni az eredményt nem hinném.
2020. jan. 16. 20:56
3/11 mindentudó99 válasza:
Akkor keresel egy olyan kórházi ideggyógyászt aki délután magánban is rendel a kórházban. Azért az 5-8 ezer forintert meglátod meglesz pár napon belül az mri tb alapon. Hidd el tapasztalat. Aki korhazi fekvőbeteg azt soron kívül viszik mri-re. Papiron felvettek az osztályra. Szetdán be kellett mennem ezert. 10 perc volt. Pénteken visszamentem a kórházba reggel és a bent fekvő betegekkel együtt vittek engem is mri-re. Hétfőn még beugrottam a zárójelentésért. Ez 5000 forint vol es egy hét alatt meglett.
2020. jan. 16. 20:59
4/11 mindentudó99 válasza:
És egyébként kivitelezhetetlen is ezt egyedül megcsinálni
2020. jan. 16. 21:01
5/11 A kérdező kommentje:
challenge accepted
2020. jan. 16. 21:03
6/11 anonim válasza:
Látszik hogy nem voltál még ilyen vizsgálaton.
A kezelőegység egy másik szobában van. Kizárt hogy olyan hosszú lenne a kezed hogy az MRI-ben fekve eléred a gombjait.
És utána mit kezdesz vele?
Röntgent sem tudnál kiértékelni, pedig az mérföldekkel egyszerűbb lenne.
Ráadásul ha nem orvos csinálja a leletet róla akkor nem is fogják elfogadni az eredményét. Kb. annyit érnél vele mintha bevinnéd az enyémet.
2020. jan. 16. 21:10
7/11 anonim válasza:
Úgy tűnik ezt nem fogod tudni kivitelezni! :)
2020. jan. 16. 22:20
8/11 anonim válasza:
Mert az olyan egyszerű, hogy belopózol éjjel az elhagyatott és őrizetlen helyiségbe, és szaktudásoddal minden gond nélkül megcsinálod saját magadnak a vizsgálatot. Természetesen ezt eközben senki nem veszi észre, és értékelhető eredmények is születnek, amit aztán - szintén szaktudással - értelmezel is, és ennek megfelelően jársz el.
Vizsgálat letudva.
Ja, nem. Ez valami sci-fi novellához kell?
2020. jan. 17. 08:41
9/11 anonim válasza:
Nálunk a klinikán folyamatosan végzik az MRI-t, éjjel is. Egyszer hajnali 1-re volt időpontom, és előttem is, utánam is voltak páciensek. Szóval nálunk ez teljességgel kivitelezhetetlen lenne.
2020. jan. 17. 11:01
10/11 mindentudó99 válasza:
Öltözz sz.pófantomnak úgy hátha nem vesznek észre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!