Ha elküldök egy videót chaten a barátaimnak hogy marihuánát szívok az bizonyítéknak számít a bíróságon?
Viszont, ha egy független szakértő, két tanuval hivatalosan is alátámasztja a videót, akkor bajban vagy..
(lényegében ők hárman vádolnak meg).
Nem számít annak még akkor sem, ha a füvező azt nyilatkozza a videón, hogy ő bizony marit szív.
Ez csak egy sejtésre, jó esetben megalapozott gyanúra elég, ha van mellette más is.
Ahogy az utolsó mondja, okot ad alapos gyanúra de önmagában nem bizonyíték.
Ehhez még kell biológiai vizsgálat, esetleg a drog megtalálása a lakásban, szemtanúk.
Nem vagy jogász hallgató. De ha mégis azonnal fejezd be, mert nem neked való.
Ez nem bizonyíték erejű.
Tudod miért? Mert nem megállapítható, mint szívtál vagy mi van a videón/képen.
Kedves utolsó kérdező
De ohm...az vagyok😄😄 van jogviszonyom az egyetemmel, azt vegzem ott tanulok szoval jogasz hallgato vagyok:))) es amint latod a kerdesem alatt leirtam hogy egy felvetelen csupan az lathato hogy valami por van ott vagy akár egy sodort cigit szivok szoval jora gondoltam de megerositest vagy esetleges kijavitast vartam. Szoval kinek mi nem valo?😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!