Tartózkodási engedély Koreai állampolgárnak?
Es o focizik is?:)
Elso, nagyokos: mar sokszor talalkoztam vele mivel a parom
Nem írok privátba elnézést mert meglátod a nevem. Meg hátha vannak olyan sorstársak akiket ez érdekel és a barátjuknak szeretnének segíteni ide költözni.
A kérdés fentebb,hogy focizik-e? Nem, nem szerintem nem is tud, de ahol ő lakott Dél-Szudán, ott elég ha fizet egy foci csapatnak, hogy állítson ki focista engedélyt és mivel európai focicsapatoknál, főleg az alsó-alsó osztályba van egy ki nem mondott kvóta ami szám alapján x darab igazolt focista kell harmadik világból, így ha az év elején nyújtja be kérelmét 99% ,hogy leigazolják, és ha itt van intéznek neki mindent, kap lakást, ha szerez ottani vezetői engedélyt akkor autót is kap. Annyi a dolga, hogy edzéseken megjelenjen, de mivel írtam, hogy focizni nem tud :D ezért kérték, hogy ne jelenjen meg mert tudják úgy sem érdekli. Viszont a lakást szerződés mellé adják ami nála 4 év és addig mivel nálam lakik ki van adva és már 3 év múlva lesz annyi pénze, hogy megéljünk. Szóval ennyi. Nem tudtam, hogy nem tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!