Hol tudok bejelenteni egy olyan webáruházat ami szemmel láthatóan hamisítványokat árul? Ez hogy lehetséges hogy megteheti? Van itt esetleg NAV-os?
A Facebookon multkor belefutottam egy hirdetésbe, rákattintottam ahová vezetett a link az egy !Webáruház! és amiket láttam ott, nos leesett az állam! Ugyanazt a csizmát árulnák "CK" márkajelzéssel a masik képen ugyanazon a csizmán "Adidas" márkajelzés van és most jön a még hihetetlenebb kategória ugyanazt a cipőt, csizmát, meg lehet rendelni márkajelzéssel vagy az nélkül! Példa: Ugyanaz a csizma üresen vagy ugyanaz "LV" márkajelzéssel már drágábbbáron.
Hihetelen ez hamisítás hogy lehet ezt megtenni egy webáruhában? Az Eszem megáll... Hol tudom ezt bejenteni?
Sajnos tele van az internet ilyenekkel, az instan is rengeteg ilyen magyar oldal van. És pofám leszakad milyen áron adják a hamisítványokat.
Nem nagyon foglalkozik vele senki szerintem , olyan nyíltan csinálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!