Szerintetek sejtette az ügyészségen az irodista nő ezt vagy nem feltétlenűl?
Hamis bizonyítékokkal kelt vádirat miatt panaszt szeretnék tenni egy városi járási ügyészség vezető ügyész és vezetőügyész helyettese ellen.
Ma felhívtam a járási ügyészséget és az irodát kapcsolták, ahol egy nő vette fel és kérdeztem tőle, hogy a járási ügyészségnek van-e felettese, hol található.
Elmondta, hogy a megyei főügyészségen. Közöltem, hogy ennyit szerettem volna.
Szerintetek egyből levágható, hogy miért is keresem a járási ügyészségnek a felettesét? Biztos gondolja, hogy csak azért ,mert a járási ügyészséggel probléma akadt és be akarom panaszolni és lehet mondta a vezető ügyésznek, hogy ez meg ez a nevű ember telefonon érdeklődött, hogy ki a felettes a járási ügyészségnek?
Nem szeretném, ha sejtenék, hogy panaszt akarok tenni ellenük.
Annyit leírok, hogy egy 10 évig terjedő szabadságvesztéssel sujtó bűncselekményt akarnak rámverni, és nincs bizonyíték csak annyi, hogy egyszer voltam bűntetve. Ez nekik bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!