Szülői felügyeleti jog / gyermekelhelyezési per: családjogi ügyvéd megbízási díja, munkadíj?
Ez nyilván szabad megállapodás tárgya, és sokféle díjazás van. És pont ez a kérdésem, szeretnék jobban képben lenni, hogy mennyi egy korrekt, és egy drágább családjogi ügyvédnek a díjazása – ezzel nem zárom ki, hogy a drága is lehet korrekt.
Így érdekelne:
1) Gyanúsan olcsó ügyvéd, az első konzultáció díja (óra) + az ügyvédi díj szülői felügyeleti jog / gyermekelhelyezési per esetén.
2) Normál díjazású ügyvéd, az első konzultáció díja (óra) + az ügyvédi díj szülői felügyeleti jog / gyermekelhelyezési per esetén.
3) Magas díjazású ügyvéd, az első konzultáció díja (óra) + az ügyvédi díj szülői felügyeleti jog / gyermekelhelyezési per esetén.
Köszönöm a segítséget!

Most komolyan! Mit gondolsz?
Ügyvédek hada jár ide ajánlatokat adni?
Bárki is ír bármit azt honnan fogod tudni, hogy melyik általad kreált csoportba kerül?

Nincs korrekt ügyvéd! Az olcsónak kevés kapcsolata van, a drágának sok kapcsolata van! A Bíróságon az első amit a bíró néz, ki az ügyvéded, ismerős vagy nem? Eladnak bármit NE bízz senkiben ,ha úgy érzed az ügyvéd javaslata ellenére is mond el amit akarsz, kérd a jegyzőkönyv visszaolvasását ,különben azt írnak bele amit akarnak tényeket-elmondottakat elferdítve!
A bíróság egy nagy humbuk a gyermekjólétik-gyámügyek mind a bíróságok alárendeltjei! Megvárják ,hogy dönt a bíróság, majd ahhoz igazodva járnak el! NEM számít se Gyerek, se törvény se jog csak a pénz!

sikerült azóta vmi?
megírhatnád.
nekem is hasonló a dilemmám,főleg hogy én is megtapasztaltam azt amit írt az első,hogy pénzzel gyakorlatilag simán nyerhető a felügyeleti jog akár férfiként is.
beszéltem online több ügyvéddel,nagyjából ugyanazt mondták ilyen ügyre.
40e/óra.
Ezt fel kell szorozni persze,mert ha napi 3órát foglalkozik az ügyeddel,heti 5 nap,akkor az 6 kiló,plusz tárgyalásonként 40.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!