Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ideiglenes személyivel át...

Ideiglenes személyivel át lehet menni a határon? Fontos

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 08:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták az okm. irodában, hogy lehet. Addig, amíg érvényes az ideiglenes, mert az csak kb. 2 hétig érvényes. Nem sérülhetnek a jogaid azért, mert cserélik az irataidat.

Véleményem szerint telefonvásárlásnál is el kellett volna fogadniuk.

2010. júl. 19. 10:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen el. Ha nem fogadták el panaszt tehetsz.
2010. júl. 19. 11:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, csak én nem tudtam, hogy van olyan, hogy ideiglenes személyi. Vagyis azt hittem, hogy csak ez a papír vacak van, mert amikor én csináltattam az újat, akkor direkt mondtam a nőnek, hogy telefont akarok venni, és ahhoz kéne a személyim, de ő azt mondta, hogy majd csak az újjal tudok venni, és nem is említette, hogy létezik ideiglenes is. Ezért gontoltam, hogy nincs is ilyen, mert akkor csak említette volna a nő az okmányirodában. De akkor ezek szerint mégis van, csak nekem nem mondták.
2010. júl. 19. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!