Ti mit tennétek illetve mennyi idő után nem tehetek fel jelentést?
Figyelt kérdés
Sziasztok, elettarsammal együtt lakunk egy idős emberrel és annak egy haverjaval. Sajnos anyagi okok miatt rövid időre ide kellet költözünk mind1 nem ez a lényeg. Ennek a csavonak a munka tarsai ide jöttek fél órára cganyok. A baratnombe bele kötöttek én ezt természetesen nem hagytam. Probáltam szép szóval megbeszelni de verekedés lett belőle. Többen nekem jöttek és a sürgősségin kötöttem ki a mentő vitt el. Megúsztam az egészet egy vall fiammal ami 3 hétig tart a gyógyulás. A rendőrséget abszolút nem érdekelte mivel nem folyt vér. Látszólag azt akarták a rendőrök is h ne tegyek feljelentést. A támadók csaladtagjai be jöttek a kórházba és próbálták meg győzni engem és a párom h ne tegyünk fel jelentést mivel az illető konkrétan aki a sérülést okozta vissza eső bűnöző. Kérdés meddig lephetek a feljelentessel? Mikortól nem tehetem már meg. Őszintén kicsit félek hogyha fel jelentem és ide jönnek és ez miatt nagyobb baja lesz a barátnőmnek vagy nekem. Tapasztalatom alapján mikkor a haverom meséltek meg a csávó csak fel függesztett kapott. Ezért akkor max egy enye benyét?2019. nov. 9. 21:56
1/6 A kérdező kommentje:
Vall ficam. * haveromat késelték*
2019. nov. 9. 21:59
2/6 anonim válasza:
A rendőr arra gondolt hogy ha már letisztultak a dolgok intézd el vele négyszemközt és ásd el olyan mélyen a dolgot hogy a kutyák se szagolhassák ki.
3/6 anonim válasza:
A cigány védett faj. A saját érdekedben ne tegyél feljelentést, mert csak téged ítélhetnek el, a cigányok bosszújáról nem is beszélve. Legfeljebb a Mi Hazánkhoz vagy a Magyar Gárdához fordulhatsz az ügyben.
4/6 anonim válasza:
Két nap biztosan nem jogvesztő, főleg, hogy hét vége van, te meg kórházban.
A többit meg gondold meg.
5/6 anonim válasza:
Nem azért, de ez nekem súlyos testi sértésnek tűnik... ez alapból közvádas ügy, a kórháznak kötelessége feljelentést tenni. Az, hogy a rendőrök nem akarnak ezzel foglalkozni az egy dolog, Ők semmivel se akarnak... ha a kórház nem tesz feljelentést akkor nyugodtan tegyél, ha úgy látod, hogy a rendőrség nem foglalkozik az üggyel akkor nyugodtan keresd fel a területileg illetékes bíróságot. Sztem ez mellé még társulhat garázdaság is, csoportosan elkövetett, de ebben nem vagyok biztos... attól függ, hogy hol történt, hányan látták, stb.
6/6 A kérdező kommentje:
8 ember volt összesen ebből 2 nem volt beszamithato a rendőrség szerint 2 ember meg tuti nem vall ellenük maradtunk összesen velem együtt 4 en. Miután megtörtént 2 percre rá már itt volt a csaladom is. Itt még voltak viták kiabalasok a csaladom illetve az ő részükről is. Mentő jött ki értem de nem tudtak egyből h mi történt mivel nem mi hívtuk ki illetve a cganyokat út közben már elfogtak a rendőrök. Mint kiderult aki okozta a serulesem körzetek pénzt büntetés miatt. Ő jelenleg szerintem tölti a napjait a pénz büntetés miatt. Félnek h feljelentést teszek mert a csávó állítólag most szabadult nem rég súlyos testi sertés ért. A családom szerint meg kellene lépnem. Igazából nem az zavar h én így jártam. Hanem ahogy a barátnőmmel beszéltek illetve öt is meg ütötte. Ha sikerülne és börtönbe kerülne nem járna jól. Asszony apjáé az egész kerület a börtönben. És általában abba a börtönbe kerülnek az ilyen emberek.
2019. nov. 10. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!