Mondhatja azt a gyepmester, hogy csak akkor megy ki bevinni a jelentett kóborkutyát ha valakinek sikerült befogni?
ha azt mondja, akkor gondolom, hogy mondhatja
hazudni
mond azt hogy megfogtátok és pont akkor szökik el, mielőtt megérkezik
Nyilván azért tetted fel a kérdést mert ezt mondta neked - tehát mondhatja. Hogy ez belefér-e a munkájába hogy ilyet mondjon, az már más kérdés.
Mit lehet tenni ilyen esetben? amit az első válaszolt vagy tényleg megfogni azt a kutyát és utána kihívni.
De ha mindig elszalad akkor miért akarod elvitetni vele?
Szerintem a gyepike lusta. Az ő feladata befogni az állatot. Rögzíteni kell a telefonbeszélgetést, és ha még egyszer ezt mondja, tájékoztatni kell róla, hogy rögzíted a beszélgetést dátum, idő, és megismétled a kérést. Jöjjön ki, végezze el a munkáját, és csá. Ha nem teszi, akkor kötelességet mulaszt. Annyit lehet mondani neki, hogy megpróbálod követni addig, amíg ki nem ér. Nem tudom, hogy ilyen esetben kinek kell jelenteni a gyepi hozzáállását.
Szerintem a gyepinek van kábítólövedéke, ha nagyon veszélyes a kutya vagy kajával is odacsalhatja magához, biztos meg van erre a módszer. Más kérdés, hogy nem ért a munkájához. Esetleg próbáld meg, hogy nem gyepist hívsz ki, hanem valami állatvédőt, akkor állatmenhelyre kerül, ott jobbak a túlélési esélyei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!