Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet-e ebből bajom, hogy...

Lehet-e ebből bajom, hogy bosszúból lehet bilincsbe visznek el?

Figyelt kérdés

Elloptak tőlem egy kis pénzt, feljelentést tettem, nem goglalkoznak vele a rendőrök, inkább rám akarnak kenni egy másik dolgot. Volt egyszer egy közlekedési bűncselekményem és a rendőrség egy kívülálló embernek kiadta az előéletem.

Ma e-mailban levelet irtam a rendőrségnek, hogy amiért kiadta a rendőrség egyik kollégája magánszemélynek az előéletem, személyiségi jogokat sértett és az illetékes szervezetnél megteszem panaszom. Továbbá leírtam, hogy szabályszerűen végezzék a nyomozást, mert ha elfogultságot veszek észre, hogy összetertanak azzal az emberrel aki amúgy vagyonőr, akkor a panasztestületnek panaszt fogok tenni.

Most ennek az -e mailnek lehet nem örülnek, de nem követtem el törvénysértést csak leírtam, hogy mit tapasztaltam és úgymond egy kicsit ",rájuk ilyesztettem" , kértem, hogy szabályszerűen nyomozzanak, tartózkodjanak a szabálytalan dolgoktól, hogy lássák, hogy igen van aki tényleg észreveszi, és nem hagyja magát, hogy a rendőrök mindenkivel mindent elkövethetnek.

Tehát törvényt nem sértettem.

Ezért lehet kijönnek értem és elvisznek vagy jogom van levelet észrevételt irni?

Anyukám azt mondta, hogy kitoltam magammal, ezt fenyegetésnek veszik és elvisznek.

Ugye nem igaz?

2019. okt. 28. 17:41
 1/9 A kérdező kommentje:
*foglalkoznak*
2019. okt. 28. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Másik megyében vagy a fővárosban jelented fel őket a bizonyítékok másolatával .
2019. okt. 28. 17:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Ezt most nem értem amit irsz...

Nem ez a kérdés.

2019. okt. 28. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

Azt írja, ne helyen jelentsd fel őket, hanem az ORFK-nál. Akkor nem tudják eltussolni.

Helyedbe, értelmesen leírnám egy ellenzéki lapnak is. Hamar vége lesz ennek akkor.

2019. okt. 28. 18:09
 5/9 A kérdező kommentje:

De ezért nem visznek el?

Ezt kérdeztem.

Amúgy milyen ellenzéki lapnak?

Beleteszik?

2019. okt. 28. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
De igen,elvihetnek.Van egy kevésbé ismert hely direkt erre a célra.Onnan nem sokan térnek vissza.Csak úgy hívják hogy a fekete szoba.
2019. okt. 28. 18:57
 7/9 árokpart ***** válasza:
100%
Nem értem. Most elloptak tőled pénzt, bementél feljelentést tettél és gyanítod, hogy ki lehetett. Most erre a vagyonőrre van konkrét bizonyítékod, hogy biztosan ő vitte el. Szerintem itt csak arra figyelmeztettek, hogy bizonyíték nélkül nem vádolhatsz senkit. Attól még, hogy régebben volt egy közlekedési eseted és mostanában semmi sem volt, akkor mivel tudnának megvádolni. Írd le az esetet teljes részletességgel, konkrétumokkal mert így egyszerűen az összefüggések nem érthetőek.
2019. okt. 28. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem fognak bilincsben elvinni, beidézték.

A mail meg nem számít "hivatalos" utaznak, szóval nem hiszem, hogy eléri az ingerküszüket

2019. okt. 29. 17:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Beidéznek, bocs
2019. okt. 29. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!