Lehet-e ebből bajom, hogy bosszúból lehet bilincsbe visznek el?
Elloptak tőlem egy kis pénzt, feljelentést tettem, nem goglalkoznak vele a rendőrök, inkább rám akarnak kenni egy másik dolgot. Volt egyszer egy közlekedési bűncselekményem és a rendőrség egy kívülálló embernek kiadta az előéletem.
Ma e-mailban levelet irtam a rendőrségnek, hogy amiért kiadta a rendőrség egyik kollégája magánszemélynek az előéletem, személyiségi jogokat sértett és az illetékes szervezetnél megteszem panaszom. Továbbá leírtam, hogy szabályszerűen végezzék a nyomozást, mert ha elfogultságot veszek észre, hogy összetertanak azzal az emberrel aki amúgy vagyonőr, akkor a panasztestületnek panaszt fogok tenni.
Most ennek az -e mailnek lehet nem örülnek, de nem követtem el törvénysértést csak leírtam, hogy mit tapasztaltam és úgymond egy kicsit ",rájuk ilyesztettem" , kértem, hogy szabályszerűen nyomozzanak, tartózkodjanak a szabálytalan dolgoktól, hogy lássák, hogy igen van aki tényleg észreveszi, és nem hagyja magát, hogy a rendőrök mindenkivel mindent elkövethetnek.
Tehát törvényt nem sértettem.
Ezért lehet kijönnek értem és elvisznek vagy jogom van levelet észrevételt irni?
Anyukám azt mondta, hogy kitoltam magammal, ezt fenyegetésnek veszik és elvisznek.
Ugye nem igaz?
Ezt most nem értem amit irsz...
Nem ez a kérdés.
Azt írja, ne helyen jelentsd fel őket, hanem az ORFK-nál. Akkor nem tudják eltussolni.
Helyedbe, értelmesen leírnám egy ellenzéki lapnak is. Hamar vége lesz ennek akkor.
De ezért nem visznek el?
Ezt kérdeztem.
Amúgy milyen ellenzéki lapnak?
Beleteszik?
Nem fognak bilincsben elvinni, beidézték.
A mail meg nem számít "hivatalos" utaznak, szóval nem hiszem, hogy eléri az ingerküszüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!