Ha pl. : ABC-ben azt mondja Nektek az eladó, vagy a biztonsági őr, hogy mutassátok meg a táskátokat (persze abban nincs semmi amit lopnátok), akkor megteszitek?
Én megmutatnám a táskát,viszont nem hagynám hogy ő átkutassa.úgy tudom,hogy bele nem nyúlhat,de kérheti hogy nyisd ki hogy belenézzen.
Miért ne mutatnám meg ha nincs mit titkolnom?Gyorsabban végzek így,mint ha elkezdenék vitatkozni.
Nekem nincs mit titkolnom. sosem lopok. Megmutatom a táskámat szó nélkül és hangosan megjegyzem legfeljebb, hogy "Na ugye", hadd lássa mindenki, hogy lukra futott a bö.
A Tescoban fordult velem egyszer elő. Vettem pár bugyit és az egyiket elfelejtette kicsipeltetni a pénztáros. A pénztárnál már bénázott ezért felkészültem. Hát persze, hogy megszólalt. A bö kedvesen megkérdezte, vettem-e olyan dolgot, amiben csipes dolog lehet. Kivettem a 4 bugyit és a kezébe adtam, meg persze a blokkot is.
Kissé égett, hogy a 4 tangával a kezében nézegette a blokkot, de én nem voltam felháborodva.
Ez a dolga.
"Szeretsz futni és elfutottál,kedves utolsó?Gratulálok neked,elérted hogy ha meglát ott az őr akkor feljelent,mert elmenekültél régebben."
Feljenti? A 248 / c §-ra gondolsz ami kimondja hogy aki utcán fut bűntettet követ el? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!