Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért a pólóért tuti börtön?

Ezért a pólóért tuti börtön?

Figyelt kérdés

[link]

A Zászlóért csukják az embert börtönbe nem?

2010. júl. 16. 17:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
de hat a szvasztika (horogkereszt) az szanszkrit es nap-ot jelent...csak ellenkezo iranyba forog. hitler is onnan nyulta az otletet....
2010. júl. 16. 18:39
 12/24 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó, te csak ne akard ilyen diktatorikusan megszabni a normalitás határait, ha ennyire a toleranciáért küzdesz. Ezerszer normálisabb rendszer volt, mint a dekadens liberalizmus.
2010. júl. 16. 18:39
 13/24 anonim ***** válasza:
2010. júl. 16. 18:44
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

"nos a horogkeresztet ábrázoló akármi megszerzése is már bűncselekmény ám, hiszen csak úgy tudtál hozzájutni, ha azt valaki terjesztette, eladta, ajándékozta neked stb., tehát a bűncselekmény résztvevője vagy"

Istenem ekkora hülyeséget... eladni lehet, ha kinyilvánítod, hogy a cucc a történelem részét képezi, és te magad nem szimpatizálsz vele, csupán gyűjtöd. Ilyen filozófiával mint a tiéd, az összes numizmatikus, régiséggyűjtő, régiségbolt, ahol eladnak horogkeresztes bankjegyet, bajonettet, övcsatot, zászlót stb. bűncselekményt követ el. Egyszóval: baromság. Amit írtál.

2010. júl. 16. 18:46
 15/24 anonim ***** válasza:
Csak nyugaton és Oroszországban büntetik szerintem. Dél-Kelet Ázsiában senki nem fog megszólni érte, legfeljebb az európai, vagy amerikai turisták.
2010. júl. 16. 18:52
 16/24 anonim ***** válasza:

"Csak nyugaton és Oroszországban büntetik szerintem. Dél-Kelet Ázsiában senki nem fog megszólni érte, legfeljebb az európai, vagy amerikai turisták."

Így van, csak olyan országban büntetik, ahol törvénybe van iktatva, mint tiltott önkényuralmi jelkép. Amerikában sétálhatsz ilyenben, vagy mondjuk Japánban, senki nem fog letartóztatni, maximum rossz szemmel fognak rád nézni a járókelők.

2010. júl. 16. 18:56
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy ennek a kérdésnek a kiírása is bűncselekmény...
2010. júl. 16. 19:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Hogy udvaron lehet-e, szerintem attól függ, milyen udvarról van szó, mennyire lehet belátni, átlátni. Ha egy nudista nem nyírhatja pucéran a saját telkén a füvet, és nem feködhet ki Ádám/Éva kosztümben napozni, mert mindenki látja az utcáról, szomszédságból, akkor szerintem egy ilyen pólóban sem teheti meg.
2010. júl. 16. 19:33
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
Az elolvasásáért is. A francba...
2010. júl. 16. 19:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Van egy olyan övem, amit kétféleképp lehet felcsatolni. Az egyik módnál egy kb 15x15 cm-s fém horogkeresztet látsz, de ha megfordítod, akkor egy ilyen buddhás jelképet. Vajon ezért megbüntethetnek? Ha "rosszul" csatoltam be az övem?
2010. júl. 17. 02:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!