Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csak úgy tudok megszabadulni...

Csak úgy tudok megszabadulni ha mindent rá hagyok?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve megy a válás, nem mondjak ki a válást mert egyezség nincs.De most hagyjak ott neki mindent? Kéri a 3 szobás lakást, a balatoni nyaralót, és az autót is.Melle 70.000 ft gyt.1 gyerekre. Ha ezt így nem nem egyezik.Mar a gyt is sokkalom. 50 mondtam és h mellé a gyereknek játék, ruha stb.Tudom , h ezzel húzza az időt. Most adjam oda a 70.És házat mindent másképp nem szabadulok?Vagy van remény meg , h a bíró se húzza 5 évet?
2019. okt. 5. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A válás soha nem volt rövid dolog. Most ahogy hallottam gyorsabban megy mint egy évtizede, de ettől még nem lesz gyors.

Igen, ha mindent neki adsz akkor gyorsabban le fog menni a válás. Ha ennyire hülye akarsz lenni, akkor tedd!

Ha viszont nem akarod mindenedet odaadni, miközben a közös vagyon fele illeti meg, akkor meg kell várnod azt hogy a bíróság hozzon ítéletet.

Amúgy a gyerekelhelyezési per még ezen kívül is eltarthat egy darabig.

2019. okt. 5. 15:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Én csak az összeggel nem tudok kibékülni. Még, h mindent rá hagyjak.Nyugtassatok meg, h talán még 1 tárgyalás és vége.
2019. okt. 5. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudjuk, hogy mennyi tárgyalás, és hogy mikor lesz vége?!

A lényeg, hogy tényleg nem érdemes ráhagyni mindent.

Gondolj arra, hogy mekkora értékről van szó, az neked hány havi jövedelmedből tevődne össze, úgy hogy a rendes jövedelmedből levonod a gyt. Ja így már lehet, hogy megérné azt a pár hónapot?

Azért a válás sem lehet olyan hú de nagy stressz.

2019. okt. 6. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!