Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyen kamerafelvételt miért...

Ilyen kamerafelvételt miért szerez be a rendőrség?

Figyelt kérdés

Amikor van egy olyan bűncselekmény, ahol ismeretlen tettes után nyomoznak és a helyszínen ugyan nincs kamera, azonban a gyanusítottat egy másik kamera rögzítette ami viszont kb egy fél kilométerre van a helyszíntől és azon a felvételen nem csinál mást az illető csak gyalogol, még fel sem néz a kamerára. Sajnos én így vagyok jelenleg egy ügy gyanusítottja, azonban ma olvastam a rendőrség hivatalos honlapján a bűnügyek kategóriát és sok ilyen van, hogy akit meggyanusítanak sokról van kamerafelvétel de nem is éppen ott ahol a cselekményt elkövette, hanem meszebb. Pl volt egy olyan, hogy boltból lopott, ami érdekes bolti kamerát nem tettek közzé, hanem a metróaliljáróban készült kameraképet tették közzé, hogy egy boltból lopott és aki felismeri jelezze. Természetesen a kameraképen az aluljáróban a metrót várta és csak állt, meg sok ilyen van.

Miért szerez be a rendőrség egy olyan kameraképet sokszor, ami nem is a bűnelkövetést rögzítette, hanem meszebb készült az illetőről ahol nem csinál semmi rosszat?

2019. szept. 22. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hiába állítod hogy messze voltál akkor.
2019. szept. 22. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
2019. szept. 22. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Fél km közelségben voltál.

Gyanúsítottként nem kezel senki, ilyen képet ki sem raknak, de nyilván megnézik

2019. szept. 22. 17:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Ellenem is van egy eljárás, ugyan így van egy kamerakép rólam, aztán nem tudom, hogy honnan a fr...ncból azonosítottak, nem mondják csak bevallottam így gondolom jót tettem magamnak ,mert épp egy ügyvéd mondta pénteken hogy ez nem lesz letöltendő, mert a beismerő sokat számít.

De az engem is érdekelne, hogy hogy derítették ki hogy én voltam, de csak nem véletlen mászkálnak.a rendőrök távolabbi kameraképet is beszerezni. Nyilván, ha a helyszínen is van kamera azt is beszerzik, főleg annak a felvételét. Pedig hidd el sok ilyen van a rendőrség oldalán.

2019. szept. 22. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!