Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a teendőm ha az alperes és...

Mi a teendőm ha az alperes és az üdvédje sem vett àtt semilyen dokumentumot és a tàrgyalàson sem jelentek meg?

Figyelt kérdés
Gyerektartàs felemelését adtam be a bìròsàgon.Az első tàrgyalàson ott voltak a màsodikon nem.A mai napig semilyen dokumentumot nem vettek àt.A köv tàrgyalàs okt végén lesz amire ezek utàn nagy az esély hogy arra sem jönnek el.Hoz a bìròsàg egy itéletet amiről ùgy szintén nem fognak tudni.Megìtélik az x összeg gyerektartàst amit fizetnie kellene, plusz még vissza menőleg egy évre a különbözetet meg per költséget. Ìgy hogy nem akarnak tudomàst venni ròla hova kell bemennem hogy làssam valamikor a pénzemet. Eddig munkahelye az van.
2019. szept. 11. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Postán, ajánlva küld!

Hiába nem veszi át, attól még jogilag érvényes a kézbesítés!

Attól, hogy nem mennek el a perre, még meg lesz az ítélet.

2019. szept. 11. 11:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen értem hogy meglesz az ìtélet de honnan tudja hogy mennyit kell majd fizetnie.És ha nem fog fizetni akkor én ezt kinek jelentsem?
2019. szept. 11. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
43%

Onnan fogja tudni, hogy a bíróság értesíti.

A bíróságnak kell jelenteni, ha nem penget, de egy végrehajtó gyorsabb!

2019. szept. 11. 11:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt lezàrnàk az ügyet közlöm ott a bìrònőnek hogy tiltsàk le a fizetéséből mert hàtha nem tudja hogy fizetnie kellene. Addig is pénzemnél leszek amìg bejelentett mhelye van.
2019. szept. 11. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!